"Ei kellään ole aikaa moiseen!" – Nainen pidätettiin, koska toimi tosielämässäkin kuin hittimeemi

”Ain’t nobody got time for that” lausahtaa nainen hittimeemissä. Suomeksi lausahdus kuuluu jotakuinkin “ei kellään ole aikaa moiseen”.

Nettimeemin takana on Kimberly ”Sweet Brown” Wilkins.

Jokainen voi varmasti samaistua meemin sanomaan, mutta eräs nainen on ottanut sanoman liiankin kirjaimellisesti, kertoo The LAD Bible.

Hätäkeskukseksessa työskennellyt yhdysvaltalaisnainen Creshanda Williams, 43, lausui nimittäin samat sanat hätäkeskukseen soittaneille asiakkaalle.


Jos meemi ei näy, katso se täältä.

Nyt nettimeemin tunnettua lausahdusta tosielämässä käyttänyt nainen on pidätetty.

Williams työskenteli teksasilaisessa hätäkeskuksessa. Meemistäkin tutulla lausahduksella on taustansa: Williams oli nimittäin kyllästynyt hätäkeskukseen soittaviin ihmisiin ja hänellä oli tapana lyödä luuri korvaan useille soittajille, mikäli ei jaksanut kuunnella heidän huoliaan.

Paikallisen televisiokanava KPRC 2:n mukaan soittajat eivät aina ehtineet edes kertoa soittonsa syytä, ennen kuin saivat kylmästi luurin korvaan.

Williamsin käytös ei ollut missään nimessä hyväksyttävää. Tällaisissa tapauksissa työntekijää uhkaa jopa vuoden vankeusrangaistus ja jopa 4 000 dollarin sakko.

Myöhemmin on käynyt ilmi, että Williams on lyönyt luurin korvaan lähes jokaisen soittajan kohdalla. Pahimmillaan tästä on seurannut jopa kuolemia.

 



Lue myös:

    Uusimmat