Mainos

”Ei ihmisen pitäisi joutua maksamaan seitsemääkymppiä kenkäparista” – amerikkalaisperhe harrastaa juoksua Crocseissa

Perhe käytti tavanomaisia juoksukenkiä, kunnes yksi lapsista saapui päivittäiselle lenkille Crocseissa.

Pachevin perhe harrastaa juoksua. Sasha Pachev, 42, toivoo, että hänen perheensä voisi olla Amerikan nopein suurperhe. Perheessä on yhdeksän lasta.

Erikoisen harrastuksesta tekee se, että Pachevit juoksevat Crocs-kengissä, kertoo Runner's World -sivusto. Vaikka he eivät siis olisi Amerikan nopeimpia, he ovat taatusti nopeimpia juoksijoita, jotka juoksevat muovikengissä!

Pachev käytti tavanomaisia juoksukenkiä, kunnes yksi perheen lapsista saapui päivittäiselle lenkille Crocseissa. Pachev yritti saada lapset vaihtamaan ylleen "oikeat" kengät, mutta lapsi pani hanttiin.

Lenkillä isä huomasi, että lapset juoksivat muovikengissä yhtä hyvin, elleivät paremmin, kuin lenkkareissa.

– Ajattelin: ”ei ihmisen pitäisi joutua maksamaan 70 dollaria kenkäparista”. Juokseminen on niin luonnollista, ei ihmisen pitäisi tarvita jotakin kallista juostakseen, Pachev kommentoi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pachevin mukaan Crocsit kestävät yli 3000 kilometriä juoksua. Miehen mukaan Crocseja muistuttavat, halvemmat kopiokengät eivät kuitenkaan kestä yhtä kauan. Hän toivoo nyt, että joku kehittäisi erityisen juoksu-Crocsin.

Perheessä on käytössä monimutkainen järjestelmä, joka varmistaa, että jokainen perheenjäsen saa lenkkeillä joka päivä: osa vanhemmista lapsista juoksee sillä aikaa, kun muut vahtivat nuorempia sisaruksiaan. Kuusivuotias Stephen juoksee noin yhdeksän kilometriä viikossa, 16-vuotias Benjamin yli sata. Benjamin on myös juossut maratonin aikaan 1:10:27; Sashan aika oli 1:15:54.

 

***


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja