Verkkokauppa lanseerasi naurettavan yksinkertaisen kenkäidean, joka mullistaa monen elämän: "Tämä sai minut oikeasti itkemään"

Oletko sitonut kengännauhat väärin – tiedekin sen todistaa: unohda pupun korvat! 0:58
Oletko sitonut kengännauhat väärin – tiedekin sen todistaa: Unohda pupunkorvat!

Verkkokauppa päätti alkaa myydä yksittäisiä kenkiä palvellakseen asiakkaitaan paremmin.

Tiedätkö sen tunteen, kun suosikkikengistäsi vasemman pohjaan tulee reikä, mutta oikea on vielä aivan kunnossa? Eräs verkkokauppa tulee nyt avuksesi! Zappos-verkkokauppa on päättänyt alkaa myydä yksittäisiä kenkiä, kertoo Fox News.

Yksi kenkä tai kaksi eriparin popoa

Testijakson aikana Zappos Adaptivelta voi ostaa kaksi eriparista kenkää, tai vain yhden kengän. Ideana on palvella erityisesti ihmisiä, joiden toinen jalka on isompi kuin toinen, tai joiden jalka on amputoitu.

Zappos Adaptive on vaatekaupan osio, joka myy helposti puettavia ja riisuttavia vaatteita.

Hinta matalampi kuin parissa

Eriparisina tai yksin myytäviä kenkiä on aluksi tarjolla 80 eri mallia ja väriä; tarjolla on kenkiä esimerkiksi Converselta ja Nikelta. Tulevaisuudessa verkkokauppa haluaisi laajentaa valikoimaa.

Edustajan mukaan yksittäinen kenkä maksaa vähemmän kuin pari. Hinnat liikkuvat välillä 18,50–85 dollaria.

"Aion viimein ostaa ensimmäiset Converseni"

Zapposin mukaan idea "eriparikenkien" myymiseen tuli asiakkailta. Kansa onkin ottanut idean innostuneesti vastaan: moni erikokoiset jalat omaava on joutunut aina joko ostamaan kaksi paria eri kokoisia kenkiä. Usein parin toinen kenkä on mennyt täysin hukkaan, koska sitä ei ole voinut käyttää.

– Niin siistiä. Jalkani amputoitiin polven alapuolelta 1975, Candy Oyler kirjoittaa Facebookissa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Juuri, kun luulin, en voisi rakastaa teitä enempää, Roni Mora-Zepeda päivittelee.

– Voin ensimmäistä kertaa elämässäni ostaa vasemman kengän koossa 10 ja oikean koossa 5 ostamatta kahta paria kenkiä! Kiitos niin paljon inklusiivisuudestanne! Aion viimein ostaa ensimmäiset Converseni, McKenzie Cowlbeck kiittelee.

– Se, että kuukin Zapposin sallivan yhden kengän ja sekakokoisten parien ostamisen, sai minut oikeasti itkemään, erikokoiset jalat omaava Kasey Jean Rajotte kiittelee Instagramissa.

Lue myös:

    Uusimmat