"Speedo-mies" yrittää kävellä yli tuhat kilometriä miniuikkareissa: "Varmasti tuo monien kasvoille hymyn"

0:45
Kova treenaamaan?Nämä asiat jokainen kuntosalilla käymiseen hurahtanut tunnistaa...

Michael kerää rahaa hyväntekeväisyyteen kävelemällä talvipakkasella uima-asussaan.

Michael Cullenilla on erikoinen harrastus. "Speedo-Mickinä" tunnettu mies harrastaa kestävyyslajeja, joissa kilpailee siniset uimahousut jalassaan, kertoo Yahoo.

Brittimies ei anna edes talvisen sään pysäyttää itseään, ja poliisi saattaa saada kuukaudessa useita soittoja uimahoususillaan, pipo päässään ja talvikengät jalassaan kävelevästä miehestä.

Kerää rahaa hyväntekeväisyyteen

Michaelin viimeisin tavoite on kävellä tuhat mailia eli jäätävät 1600 kilometriä uimahousuissaan. Samalla mies kerää rahaa hyväntekeväisyyteen.

Michaelin aikomuksena on kerätä sata tuhatta puntaa huono-osaisten auttamiseen. "Speedoilu" selvästi toimii: miehen joukkorahoitussivu kertoo, että tavoite on lähes täynnä.

– Kävelen tämän matkan uima-asussani, eli Speedoissa, uimalaseissa ja hatussa, mikä tekee haasteesta hyvin kylmän, mutta varmasti tuo monien kasvoille hymyn, Michael kuvailee projektiaan.

Mick jakaa somessa videoita kävelyltään. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Saanut jo vamman – jatkaa silti

Helppoa käveleminen ei ole. Twitterissä Michael on tunnustanut, että uima-asussa käveleminen tammikuisessa säässä on jäätävää. Miehen mukaan tuhannen mailin haaste vie seitsemän viikkoa ja vastaa maratonin juoksemista päivittäin.

Michael onkin joutunut pitämään taukoa muun muassa pohjevamman vuoksi. Silti mies palasi projektinsa pariin heti kyetessään!

"Ulkona ei näytä hyvältä. Tämä päivä on todellinen testi pohkeilleni", Michael kirjoittaa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja