Mainos

"Ei helkkari, nyt meni takalasi rikki" – Villen auton ikkunaan pamahti mystinen reikä keskellä moottoritietä

Ensin kuului kopsahdus, jota seurasi mojova tärähdys. Lahden moottoritietä pitkin ajaneen Ville Kormilaisen auton sivuikkunaan ilmestyi kaksi reikää. Miehellä ei ole aavistustakaan, mikä erikoisen vahingon aiheutti.

Kormilainen kertoo ajaneensa moottoritien oikeaa kaistaa, kun hänen ohitseen pyyhälsi toinen henkilöauto. Auton takasivuikkuna räjähti lähestulkoon samalla hetkellä.

– Minulla oli ehkä sata lasissa, kun kuului pamaus. Aloin pyöritellä päätäni, kun ei ollut mitään käsitystä, että mitä tapahtui. Pian valkeni, että ei helkkari, nyt meni takalasi rikki.

Autosta ei löytynyt mitään

Kormilainen kertoo ajatelleensa, että autoon sinkoutui kivi tai jäälohkare. Autosta ei kuitenkaan löytynyt ylimääräisiä esineitä, vaan vahingon aiheuttaja jäi arvoitukseksi.

– Joku kaveri viisastelikin, että olisiko kyseessä ollut luoti. Toisen puolen ikkuna oli kuitenkin onneksi ehjä, Kormilainen nauraa.

Miehen kanssa autossa matkasi kolme koiraa. Kormilainen pohtii, että tilanteessa olisi ollut ainekset suurempaankin onnettomuuteen.

– Koirat olivat onneksi takakontissa. Kauhistuttaa silti ajatella, että jos lasi olisi rikkoutunut takakontissa tai vaikka kuskin kohdalla. Sieltä tuli sen verran lasia sisään, että minulla olisi varmaan nyt uusia koristeita kaulassa.

1:36

1:15

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.