Kimmo Vehviläiselle sattui uskomaton vahinko – paljastus radiossa sai suut loksahtamaan auki: "Sun auto taisi valua tonne"

Radio Aallon Dynastiaa tähdittävä radiojuontaja Kimmo Vehviläinen paljasti joutuneensa keskelle uskomatonta tapahtumaketjua.

Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen paljasti Radio Aallon Dynastia -aamulähetyksessä tehneensä autonsa kanssa mokan, joka sai hänen kollegoidensa suut loksahtamaan auki. Vehviläisen oli tarkoitus pysähtyä aamulla pikaisesti levähdyspaikalle saadakseen kahvia, mutta palatessaan autolleen häntä odotti yllättävä näky.

– Auto oli ihan kahvilan oven edessä nokka ovelle päin. Olin sisällä ehkä 40 sekuntia ja kun palasin, autoa ei näkynyt missään, Vehviläinen kertaa MTV Uutisille.

"Jäi pakki sitten päälle"

Pian kuitenkin selvisi, että paikalla olleella vieraalla miehellä oli hyvinkin tarkka käsitys siitä, mistä radiojuontajan auto löytyy.

– Pää kääntyili kuin pöllöllä, kunnes ulkona terassipöydässä pullaa syönyt mies sanoi: "Sun auto taisi valua tonne" ja osoitti asfalttialueen toiselle puolelle, Vehviläinen kertoo.

Mies osoitti noin 30 metrin päässä olevaa autoa ja ihmetteli sitä, kuinka auto oli liikkunut ylämäkeen.

– Minä tiesin heti. Jaahas, jäi pakki sitten päälle. Kävelin ihan rauhallisesti auton luo, ajoin sen vähän irti tolpasta ja tarkistin vauriot, radiojuontaja jatkaa.

Vehviläinen kertoo olleensa siinä mielessä onnekas, että auton matka oli pysähtynyt tolppaan. Tolpan ansiosta auto ei valunut hankalampaan pöpelikköön. Myös vaurioiden suhteen juontajalla oli onnea matkassa.

– Onneksi se tolppa oli siinä, muuten se olisi valunut 15 metriä alas metsikköön. Autoon ei jäänyt mun mielestä mitään muuta jälkeä, kuin puskurin päällä oleva muovilista nousi siitä kohtaa vähän irti puskurista, mutta sen saa naputeltua paikalleen. Kohtalo rankaisi heti tyhjäkäynnistä! Vehviläinen toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat