Mainos

Eevi Teittiseltä koskettava blogikirjoitus vauvakuumeesta: "Tiedostan myös sen, että toinen osapuoli ei ole vielä valmis"

1:30
Eevi Teittinen vieraili Kesäterassi-ohjelmassa heinäkuussa 2018.

Fitness-tähti Eevi Teittinen kirjoittaa blogissaan olevansa valmis perheenlisäykseen.

Bloggaaja ja fitness-tähti Eevi Teittinen, 30, kirjoittaa blogissaan vauvakuumeesta. 

Hedelmällisyyskatsastuksessa käynyt Teittinen toteaa Kirosanana vauvakuume -kirjoituksessaan lapsettomuuden pelon olevan monen naisen ajatuksissa päivittäin. Hän on kirjoittanut blogissaan aiemmin omasta pelostaan.

– Olen aina tiennyt haluavani äidiksi. Toivon sitä nytkin. Toisaalta tiedostan myös sen, ettei toinen osapuoli ole vielä valmis. Vaikka asian ymmärtäisi täysin, tuntuu se silti naisena todella pahalta. Ajatus omasta iästä ja sen mukanaan tuomista faktoista hirvittää. Onneksi meille molemmille on kuitenkin selvää se, että haluamme yhteisen perheen, Teittinen kirjoittaa.

– Se tulee tapahtumaan tavalla tai toisella, joka hieman lievittää omaa ahdistustani. En tiedä onko kyse hormoneista ja siitä kuuluisasta sisäisestä kellosta, mutta ainakin itse tunnen joka päivä sen, mitä kaipaan. Lapsi on todella toivottu minun puoleltani koska vain.

Fitness-tähti lisää tekstin lopussa tietävänsä lukuisia lapsettomuuden kanssa taistelleita sekä pareja, jotka ovat päätyneet eroon, koska toinen ei halua lapsia.

Eevi Teittinen julkaisi helmikuussa Instagram-tilillään kuvan, jossa hän hehkuu rakkautta yhdessä puolisonsa Teemu Packalénin kanssa. Pari muutti yhdessä Kanadan Montrealiin Packalénin urheilu-uran vuoksi.

Ystävänpäivänä julkaistussa kuvassa Teittinen puhuu avoimesti suhteestaan Packaléniin.

 – Joskus luulin, että rakkauden pitää olla helppoa. Se kuitenkin koettelee ja pakottaa kasvamaan. Silti olet silmissäni päivä päivältä kovempi tyyppi, Teittinen kirjoittaa.

– Sitä se rakkaus sit ehkä onkin? Keskeneräisyydessä kasvamista yhdessä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja