Eevi Teittinen avautuu rankasta elämänjaksostaan: "Kaksi asiaa ovat kannatelleet pinnalla"

Eevi Teittinen avautuu rankasta elämänvaiheestaan. Hän kertoo, että kaksi asiaa ovat kannatelleet häntä. 

Fitnesspäiväkirjat-sarjasta tuttu Eevi Teittinen kertoo Instagramissa poikkeuksellisen rankasta elämänvaiheestaan, joka alkoi syksyllä ja on kestänyt tähän päivään asti. 

Hän kertoo, että rankan jakson aikana häntä ovat kannatelleet hänen tyttärensä ja oma kuntosaliyritys.

Elämä on ollut ristiriistaista - raskasta, haastavaa, mutta silti täynnä myös iloa ja onnistumisia. Kaksi asiaa on kannatellut pinnalla; rakkain aarteeni, tyttäreni. Maailman mullistavan ja tärkein asia, josta olen joka ikinen päivä äärimmäisen kiitollinen.

Toisena oma unelmani, jonka eteen olen tehnyt töitä vuosia. Oma sali, jossa tiivistyy ne arvot ja asiat, joilla on merkitystä; yhteisöllisyys, liikkumisen into ja ilo, sekä kokonaisvaltaisempi ajattelu ihmisen hyvinvoinnista. Työni on merkityksellistä ja se kantaa.

Hän kertoo myös, että vaikeiden aikojen keskellä läheiset ovat auttaneet häntä jaksamaan. 

Tärkeimpänä kannattimena kriisin keskellä ovat aina ihmiset. Kiitos, tiedätte kyllä kenelle se kuuluu, Teittinen kirjoittaa. 

Hän on kärsinyt viime aikoina rajuista terveysongelmista. Marraskuussa selkään tehty tyräleikkaus vaati jopa kuukauden toipumisen. Sen jälkeen tammikuun alussa hänen selästään löytyi uusi tyrä, joka vaatii uuden leikkauksen. 

Eevi Teittinen on yhdessä Teemu Packalénin kanssa. Heillä on yhteinen Ellen-tytär.

Lue myös:

    Uusimmat