Isäksi hiljattain tullut Teemu Packalén avoimena vauva-arjesta – ylistää kumppaniaan Eevi Teittistä : "Hän on täydellinen äiti"

Teemu Packalén kertoo haaveilevansa toisesta tyttölapsesta.

Entinen vapaaottelija Teemu Packalén elää parhaillaan arkea kumppaninsa Eevi Teittisen ja heidän parin kuukauden ikäisen pikkuvauvansa kanssa.

Nelosen Farmi-ohjelmaa tähdittävä Packalén kertoo osallistumisensa olleen vaakalaudalla, sillä Teittinen odotti ohjelman kuvausten aikaan parin esikoista.

– Se oli ainut asia, mitä mietin. Se yllätti, miten konkreettisesti ikävä ja tiedottomuus ahdistivat jo muutaman päivän jälkeen kuvauksissa, Packalén kertoo MTV Uutisille Farmin pressitilaisuudessa.

Teittinen oli kuitenkin kannustanut miestään lähtemään mukaan ohjelmaan.

– Jos asiaa olisi kysynyt samaan aikaan Eeviltä, hänen mukaansa Farmi oli juuri se paikka, jossa minun piti silloin olla. 

Haastavinta Packalénin mukaan oli olla ilman puhelinta, jolloin omat ajatukset ottivat helposti vallan.

– Onneksi minulla on urheilutaustani johdosta vahva mieli. 

Alkutaipale pienokaisen kanssa on Packalénin mukaan ollut raskas. 

– Alku on ollut raskas, mutta nyt tilanne alkaa rauhoittumaan. Jos voi puhua normaalista vauva-arjesta, nyt on ollut sellaista. Lapsi ei huuda koko ajan ollessaan hereillä ja nukkuu levollisemmin. Hän on myös alkanut hymyilemään. 

Packalén ylistää kumppaniaan erityisesti loistavana äitinä.

– Hän on täydellinen äiti. Vanhemmuudelle asetetaan raamit ja usein tuntuu, että vanhemmuutta pitäisi suorittaa tietyllä tavalla. Eevi tiedostaa asioita ja tekee niitä omalla tavallaan lapsilähtöisesti. 

Pariskunnan esikoisen laskettu aika oli joulukuussa, mutta pienokainen tupsahti maailmaan jo 1. marraskuuta. Toistaiseksi pariskunta ei ole suunnitellut toista lasta.

– Minulla on kaksi lasta ja ne ovat tässä samassa paketissa. Tämä on ensimmäinen ja viimeinen, hän vitsailee ja nauraa.

– Olisi se hienoa, jos olisi kaksi tyttöä. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan pienintäkään tunnetta siitä, että nyt olisi aika toiselle lapselle.

Tuoreet vanhemmat paljastivat viime vuoden lokakuussa, että heille tulee tyttö. Teittinen on kisannut aikoinaan bikini fitness -kilpailuissa ja hänet tunnetaan myös Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta.

Lue myös:

    Uusimmat