Eevi Teittinen kertoo lapsihaaveistaan blogissaan: "Äitiys tuntuu todella luontevalta ajatukselta"

Eevi Teittinen kertoo ruokavaliostaan 0:45

Fitness-tähti Eevi Teittinen avautuu blogissaan äitiyshaaveistaan.

Vuoden 2015 bikinifitnessin Suomen mestari ja bloggaaja Eevi Teittinen kirjoittaa blogissaan  äitiyshaaveistaan. Teittinen kertoo olevansa valmis perheenlisäykseen.

– Kuten varmasti aika moni meistä, myös minä olen käynyt parisuhteissani keskusteluita lapsista ja naimisiinmenosta. Tiedän haluavani niitä, olen aina tiennyt. Äitiys tuntuu todella luontevalta ajatukselta ja tässä vaiheessa elämääni koen olevani siihen myös valmis.

Vaikka Teittinen tuntee olevansa valmis äitiyteen, hän kertoo haluavansa elää hetken vielä itselleen. Hän toteaa kirjoituksessaan myös, että sisäinen kello voi olla hyvinkin todellinen asia. 

– Halusimme me naiset sitä tai emme, se saattaa syttyä meissä kolmenkympin korvilla.

Teittinen kertoo halunneensa aina oman perheen, mutta tiedostaneensa myös sen, että tässä tapauksessa kaiken on oltava parisuhteessa tällöin toimittava. 

– Nämä ovat elämän isoja asioita, jotka eivät ole mitään pieniä neuvottelun alaisia asioita. Kaikki eivät yksinkertaisesti halua koskaan näitä asioita ja senkin tulisi olla hyväksyttävää. Se ei kuitenkaan tarkoita, että toisen kuuluisi tähän taipua, jos ei itse ole sellaiseen oikeasti valmis.

Teittinen kertoo nähneensä ympärillään paljon tilanteita, joissa parisuhteen osapuolet ovat eri mieltä siitä, haluavatko lapsia vai eivät. 

– Ehkä siksi haluan tehdä omassa parisunteessani välillä asiat liiankin selviksi. En odota, että niihin vastataan samalla tavoin, mutta odotan kyllä vastausta. Jos koskaan kokisin, ettei päämäärä elämässä olisi sama, en voisi jäädä. Silloinhan huijaisin itseäni ja ajaisin itseni juuri siihen, mistä en koskaan haluaisi itseäni löytää. 

Teittinen seurustelee vapaaottelija Teemu Packalénin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat