Diagnoosi sydänviasta pysäytti Eevi Teittisen: "Mietin, onko tämä itseaiheutettua"

Eevi Teittinen kertoo, miten lapsen syntymä vaikutti hänen ja Teemu Packalenin parisuhteeseen 1:20
Katso videolta, miten Ellen-tyttären syntymä on vaikuttanut Eevi Teittisen ja Teemu Packalenin parisuhteeseen.

Hyvinvointiyrittäjä Eevi Teittisen sydänvika löytyi sattumalta.

Hyvinvointiyrittäjä Eevi Teittiseltä löytyi muutama vuosi sitten sydänvika, jota on siitä asti seurattu vuosittain. Tilanne on vielä hyvä, mutta Teittinen tulee tarvitsemaan toimenpiteitä myöhemmin.

– Nyt on tärkeää, että hyvinvoinnista pidetään huolta ja treenaamisesta kiinni, koska se suojelee myös sydäntä. Enää hyvä kunto ja terveys eivät ole itsestäänselvyys, Teittinen kertoi MTV Uutisille Fitnesspäiväkirja 2023 -ohjelman mediatilaisuudessa 4. huhtikuuta.

Diagnoosi pysäytti Teittisen ja hän ajatteli, miten hänellä voi olla sydänvika.

– Mietin, onko tämä itseaiheutettua vai onko tämä ollut minulla aina. Todennäköisesti se ei ole ollut aina. Mikä on aiheuttanut ja miksi? Näitä asioita mietin. Mutta se on tapahtunut ja se on siellä, niin nyt pitää vain miettiä, mitä voi tehdä tässä hetkessä. Ei viitsi mennä niin pitkälle sen ajatuksen kanssa, koska se ei auta.

Lääkäri on suositellut, ettei äärimmäisyyksiin menevää treenaamista olisi ollenkaan. Kovaa treeniä voi olla, mutta ei välttämättä äärimmäisyyksiin vietynä.

Oireita Teittisellä ei ollut, mikä on hyvä merkki. Sydänvika löytyi sattumalta, kun hän oli menossa erään tv-ohjelman tiimoilta terveystarkastukseen.

Nyt Teittinen keskittyy asian hyväksymiseen ja terveytensä ylläpitämiseen.

– Olen kiitollinen tilanteesta, missä olen nyt.

Eevi Teittisen ja hänen puolisonsa Teemu Packalenin Ellen-tytär syntyi marraskuussa 2021. Teittinen kertoo jutun alussa olevalla videolla, miten lapsen syntymä on vaikuttanut hänen ja Packalenin parisuhteeseen.

Lue myös:

    Uusimmat