Eetu Laurikainen, 28, oli koko syksyn työttömänä – nyt hän loistaa kirkkaana SM-liigatähtenä

2:55
Video: Eetu Laurikainen oli koko syksyn ajan työttömänä, nyt hän loistaa SM-liigassa: "Öitä valvottiin"

Eetu Laurikainen, 28, oli koko syksyn ajan työttömänä, ilman sopimusta, nykytilannetta ihmetellessä. Nyt hän loistaa SM-liigan kirkkaana tähtenä.

Laurikaisen 26 torjuntaa siivittivät HPK:n jo neljänteen peräkkäiseen voittoon, kun perjantaina jalkoihin jäi KalPa. Hurjasti piristynyt HPK on enää 10 pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Alkukaudella pitkään ilman joukkuetta ollut Laurikainen liittyi HPK:n vahvuuteen tammikuussa, jonka jälkeen Kerhon kurssi onkin kääntynyt voittoisaksi. Nollapeli oli miehelle toinen peräkkäinen, ja edellisestä takaiskusta on kulunut jo 172 minuuttia ja 48 sekuntia.

– Koko ajan mennään eteenpäin, ja jätkät luottaa toisiinsa. Hyvä siellä on takana olla, kun isot ja vahvat pakit puolustaa maalin edustaa, Laurikainen kiitteli C Moren haastattelussa.

HPK-vahdin pääsy hurjaan torjuntavireeseen ei ole kuitenkaan ollut itsestäänselvyys, kun mies oli ilman sopimusta pitkän syystalven aikana.

– Syksy oli vaikeata aikaa henkisesti. Öitä valvottiin ja pohdittiin, että mitähän tästä vielä tulee vai tuleeko mitään. Siinä oli vielä loukkaantuminenkin taustalla, joten aika nollista tähän joutui lähtemään, Laurikainen huokaili.

Laurikainen ja HPK kohtaavat lauantaina Tampereen Ilveksen Hämeenlinnassa kello 17 alkaen. Jo kello 15 käynnistyvän liigakierroksen ottelut katsottavissa C Morella! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja