Mainos

Eeli Tolvasen näytönpaikasta purtavaa NHL-valmentajalle – ”Oli asioita, joista täytyy puhua hänen kanssaan”

Eeli Tolvasen tilaisuus näyttää osaamistaan Nashville Predatorsin harjoitusleirillä poiki niin positiivista kuin negatiivista palautetta NHL-seuran valmentajalta Peter Laviolettelta.

Kaksi voittoa vierasjäällä ottaneen Nashvillen harjoituskauden kotiavaus päättyi selvään 1-5-tappioon Tampa Bay Lightningia vastaan. Vieraat iskivät jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana kolmesti, minkä jälkeen Predators oli koko ottelun takaa-ajajana.

Viime keväänä kolmen NHL-ottelun visiitin Predatorsin kokoonpanoon tehnyt Tolvanen istutettiin ottelussa samaan kenttään Filip Forsbergin ja Ryan Johansen kanssa, mutta trio jäi tasakentällisin ilman tehoja.

Tolvanen pelasi ottelussa vajaat 14 minuuttia, joista reilut neljä ylivoimalla. Nashville istutti hänet ylivoimassa tutulle paikalleen oikean b-pisteen ympyrään ja haki suomalaisnuorukaiselle laukaisupaikkoja – kertaalleen Tolvanen oli lähellä maalintekoakin.

Päävalmentaja Peter Laviolettella ei ollut ottelun jälkeen paljoakaan hyvää sanottavaa joukkueen esityksestä. Vastustaja sai liikaa laukaisupaikkoja, pelaajat tekivät kiekon kanssa huonoja ratkaisuja ja jopa ylivoimalla Tampa Bay jätti vastahyökkäyksillään isännät seisomaan paikoilleen.

Myös Tolvasen pelissä oli Lavioletten mukaan korjattavaa.

– Huomasin hänet ehkä ylivoimalla vähän enemmän, Laviolette kommentoi Nashvillen nettisivuilla.

– Hän on ehdottomasti kaveri, jota seuraamme ja joka on osa kehitysprosessiamme, mutta hän teki jäällä joitain hyviä asioita, ja sitten on asioita, joista meidän täytyy puhua hänen kanssaan, Laviolette kertoi tarkemmin erittelemättä.

Pekka Rinteellä vaikea ilta

Maalivahti Pekka Rinteelle ilta oli murheellinen. Kaksi ensimmäistä erää tolppien välissä seisonut tähtivahti torjui 14 kertaa ja päästi neljä laukausta sisään. Laviolette näki heikon maalineduspelaamisen syyksi useaan takaiskuun.

– Olimme oman maalin edessä vähän löysiä. Minusta antamamme maalipaikat olivat liian laadukkaita ja hyviä, joten niitä pitää pystyä vähentämään, Laviolette näki.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.