Mikko Rantanen löysi Coloradon pelistä tärkeän kehityskohteen – "Emme tehneet hyvää työtä"

Colorado Avalanche koki finaalisarjan ensimmäisen tappion.

NHL-seura Colorado Avalanchen suomalaistähti Mikko Rantanen löysi joukkueensa pelistä paljon parannettavaa Tampa Bay Lightningille kärsityn 2-6-tappion jälkeen.

Tampa Bay kavensi finaalisarjan voitot 1-2:een vakuuttavan voiton turvin. Kaksi tehopistettä ottelussa nakuttanut Coloradon suomalaistähti löysi omiensa peliesityksestä heti suuren kehityskohteen.

– Karvauspelimme ei ollut hyvää. Emme ehkä luistelleet tarpeeksi karvatessamme. Varsinkin toisessa pelissä jahtasimme heitä ja pakotimme heidän puolustajansa tekemään ratkaisuja nopeasti. Nyt annoimme heille liikaa aikaa, Rantanen toteaa Coloradon videolla.

– Luistelun on oltava ykkösjuttumme tässä sarjassa. Emme tehneet tänään hyvää työtä.

Tampa Bay tykitti Colorado-vahti Darcy Kuemperin vaihtoon ottelun toisessa erässä, kun Patrik Maroon vei isännät jo 5-2-johtoon. Vaikka kanadalaisvahdilla olikin haastava ilta, ei Rantanen käännä syyttävää sormea Kuemperin suuntaan.

– Se oli meistä kiinni. Ei voi olettaa, että maalivahti saa jokaisen vedon kiinni, kun annamme heille tuollaisia paikkoja. Kuemper on hyvä maalivahti, joka nousee tästä niin kuin me muutkin, Rantanen painottaa.

Lue myös:

    Uusimmat