Edesmenneen Anna Nicole Smithin ystävä tekee hyytävän paljastuksen uutuusdokumentissa: "Uskon häntä"

Anna Nicole Smithin kuolemasta tulee 14 vuotta.

Näyttelijänä ja Playboy-mallina tunnetusta Anna Nicole Smithistä ilmestyi uusi dokumentti, jossa seurataan niin hänen myrskyisää elämäänsä julkisuudessa kuin tutustutaan hänen 14-vuotiaaseen tyttäreen Dannielynn Birkheadiin.

Dokumentissa pääsee ääneen myös Annan pitkäaikainen ystävä, elokuvaohjaajana tunnettu Raymond Martino, joka esittää hyytävän väitteen ystävänsä nuoruudesta. Raymondin mukaan Anna olisi kertonut hänelle, että häntä käytettiin seksuaallisesti hyväksi nuorempana, niin fyysisesti kuin henkisesti. 

– Hän kertoi siitä minulle ja sen asian vuoksi hän itki. En ollut paikalla, mutta uskon häntä, Raymond toteaa.

Elokuvaohjaaja ei mennyt kuitenkaan dokumentissa sen syvemmälle väitteessään.

Ystävykset tutustuivat toisiinsa vuonna 1994 Raymondin käsikirjoittamassa To The Limit -elokuvassa, jossa Anna näytteli pääosaa. He tekivät sen jälkeen lukuisia projekteja yhdessä.

Muun muassa Playboyssa poseerannut tähti eli hyvin tapahtumarikkaan elämän, niin sen hyvässä kuin pahassa merkityksessä. 

Anna menehtyi tasan 14 vuotta sitten, 8. päivä helmikuuta vuonna 2007, vain viisi kuukautta tyttärensä syntymän jälkeen. Hän menehtyi reseptilääkkeiden yliannostukseen Hollywoodilaisessa hotellissa.

Ennen kuolemaansa Annaa kohtasi tragedia, sillä hänen 20-vuotias esikoispoikansa Daniel Smith oli kuollut kolme päivää siskonsa syntymän jälkeen.

Daniel oli kuollut, kun hän oli ollut vierailemassa äitinsä luona bahamalaisessa synnytyssairaalassa. Myöhemmin selvisi, että hän kuoli lääkkeiden yliannostukseen.

LÄHDE: The Sun

(Jutusta muokattu Raymond Martinon titteli kello 19.20, 8.2.2021.) 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja