Mainos

Anna Nicole Smithin tytär näyttäytyi julkisuudessa – asussa kaunis kunnianosoitus edesmenneelle äidille

Dannielynn Birkhead osallistuu Kentucky Derbyyn joka vuosi isänsä kanssa. 

Vuonna 2007 menehtyneen Anna Nicole Smithin tytär Dannielynn Birkhead, 12, esiintyy julkisuudessa vain harvoin. Kerran vuodessa hän osallistuu isänsä Larry Birkheadin kanssa Kentucky Derby -laukkakilpailuihin.

Larry Birkhead ja Anna Nicole Smith tapasivat aikanaan laukkakilpailuissa ja kävivät tapahtumassa joka vuosi. Smithin kuoleman jälkeen Birkhead on jatkanut perinnettä tyttärensä kanssa.

Tänä vuonna Dannielynn Birkhead nähtiin punaisella matolla vaaleanpunaisessa asussa, joka sisälsi kunnianosoituksen hänen äidilleen. Birkhead käytti samaa vaaleanpunaista hattua, jota hänen äitinsä käytti Kentucky Derbyssä vuonna 2004.

Larry Birkhead jakoi Twitterissä kuvan tyylikkäästä kaksikosta.

– On taas Kentucky Derbyn aika. Dannielynn näyttää sievältä pinkissä Junonan mekossa ja äitinsä hatussa, joka on hänen unohtumattomasta näyttäytymisestään Kentucky Derbyssä vuonna 2004, Birkhead tviittasi.

Anna Nicole Smith menehtyi tahattomaan yliannostukseen 39-vuotiaana vuonna 2007. Dannielynn Birkhead oli vasta viiden kuukauden ikäinen.

Larry Birkhead on kertonut, ettei elämä yksinhuoltajana ole ollut helppoa. Birkhead pyrkii vaikuttamaan siihen, millaisen kuvan Dannielynn saa edesmenneestä äidistään.

– Meillä on esto tietokoneella. Istumme alas ja juttelen hänen kanssaan. Kerron, että hän tulee näkemään äidistään asioita, joista kaikki eivät ole totta, hän kertoi Wendy Williamsin haastattelussa vuonna 2017.

Lähde: People

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja