Anna Nicole Smithin vauvan isyysriita paisuu

Torstaina yllättäen kuolleen povipommi Anna Nicole Smithin lapsen isyyskiista on kasvanut entisestään, kertoo uutiskanava CNN verkkosivuillaan.

Viisikuisen Dannielynn-vauvan isäksi on ilmoittautunut jo kolme miestä. Lapsen isyyttä on jo aiemmin havitellut Smithin entinen poikaystävä Larry Birkhead sekä Anna Nicolen pitkäaikainen kumppani, asianajaja Howard K Stern. Tuorein isäehdokas on 64-vuotias prinssi Frederick von Anhalt, joka parhaiten tunnetaan näyttelijä Zsa Zsa Gaborin aviomiehenä.

Von Anhaltin väitteiden mukaan hänellä ja edesmenneellä Smithillä oli vuosikymmenen mittainen suhde, joka alkoi jo Annan ollessa naimisissa miljardööri J. Howard Marshallin kanssa. Von Anhalt on vakuuttunut, ettei kumpikaan lapsen isäksi aiemmin ilmoittautuneista miehistä ole Dannielynnin biologinen isä.

"Jos laskette syyskuusta yhdeksän kuukautta taaksepäin, hän ei ollut silloin heistä kummankaan kanssa. Hän oli minun kanssani" Von Anhalt vakuutti lehdistölle perjantaina.

Anna Nicolen lapsen isäksi on merkitty Howard K Stern. Smith ja Stern eivät saaneet kuitenkaan Birkheadia vakuuttumaan asiasta. Birkhead vaati välittömästi Smithin kuoleman jälkeen DNA-testiä, jotta kuukausia jatkunut isyyskiista saataisiin selvitettyä. Tuomari kieltäytyi määräämästä testiä, mutta määräsi Smithin ruumiin säilytettäväksi seuraavaan oikeuskäsittelyyn asti. Jos tuomari päätyy antamaan isyyden Birkheadille tai Sternille, Von Anhalt uhkaa aloittaa oikeustoimet.

Anna Nicole Smith oli kuollessaan 39-vuotias. Playboy-tyttönä ja tosi-tv-ohjelman tähtenä tunnettu povimalli kuoli äkillisesti torstaina. Kuolinsyy on vielä hämäränpeitossa. Smithin äiti epäilee tyttärensä kuolleen lääkkeiden yliannostukseen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat