Dramaattisten käänteiden jälkeen iltanuotiolla jo kerran eronneet Viivi ja Lance lähtevät uudestaan Temptation Islandille – "Veri veti taaksepäin"

5:05
Video: Jo kertaalleen Temppareiden iltanuotiolla eronneet Viivi ja Lance nähdään jälleen mukana suosikkiohjelmassa: ”Ollaan tämmöisiä masokistisia idiootteja”.

Jo kerran Temptation Islandilla eronneet Viivi ja Lance nähdään mukana myös ohjelman uudella tuotantokaudella. 

Temptation Island Suomi -ohjelman uusi, kahdeksas tuotantokausi alkaa Nelosella pian. Tällä kertaa parisuhteiden kestävyyttä testataan kotoisammissa maisemissa, kun kuvaukset siirrettiin koronapandemian takia Thaimaasta Kainuun maakuntaan ja Vuokattiin.

Jotain tuttua nähdään myös tällä kaudella, sillä mukana ovat jo toistamiseen espoolaiset 22-vuotiaat Viivi ja Lance, jotka erosivat dramaattisesti Sami Kurosen iltanuotiolla ohjelman kuudennella tuotantokaudella. Lance oli lähentynyt saarella sinkku-Rebekan kanssa. 

Tämä oli Viiville kova paikka ja sai tämän kamppailemaan itsetuntoonsa liittyvien kysymysten kanssa ja lopulta lähentymään Grönan kanssa.

– Kyllä me siinä iltanuotiolla erottiin, mutta meniköhän siinä ehkä kolme tuntia, kun veri veti taaksepäin, Viivi muistelee MTV Uutisten haastattelussa edellisen kauden jälkeisiä tapahtumia iltanuotion sammumisen jälkeen.

Lancen mukaan pari vietti erillään puolisen vuotta, kunnes he palasivat jälleen yhteen.

– Yhteyksissä oltiin kyllä koko ajan, mies kertoo.

Välirikon jälkeen yhteen muuttaneet Temppari-konkarit arvioivat, että kuvaukset ”Thainuussa” tekivät kuvausten tunnelmasta erilaisen kuin edellisellä kerralla.

– Mulle oli todella tärkeää, että taivas näytti samalta. Ja myös treffimatkoilla kuunneltiin Suomi-poppia ja sieltä tuli niitä meidän biisejä. Se piti enemmän kiinni kotona. Tuntui kuin olisi ollut mökkireissulla, Viivi luonnehti.

Tuliko lähipiiriltä sanomista siitä, että pari päätti lähteä uudestaan runsaasti kohua herättäneeseen ohjelmaan?

– Eivät ne hirveästi yllättyneet, Lance toteaa.

– Mutta olivathan ne vähän, että ei helkutti, taas, Viivi puolestaan ilmoittaa.

Mikä sai parin lähtemään uudestaan Temptation Islandille ja millaisia vinkkejä konkarit antoivat uusille pareille? Katso Viivin ja Lancen koko haastattelu yllä olevalla videolla!

Temptation Island Suomi -ohjelman uusi, kahdeksas tuotantokausi alkaa Nelosella keskiviikkona 30.9.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja