Donald Trumpin Tiffany-tytär esittelee massiivista timanttisormustaan – miljonäärirakas kosi Valkoisessa talossa

Väistyvän presidentin Donald Trumpin nuorempi tytär Tiffany kihlautui viikonloppuna. Kosinta tapahtui Valkoisen talon ruusutarhassa.

Väistyvän presidentin Donald Trumpin viimeisiin päiviin Valkoisessa talossa mahtui myös iloinen perhetapahtuma, kun nuorempi tytär Tiffany Trump julkisti kihlauksensa tiistai-iltana Suomen aikaa.

Tiffany Trump julkaisi Instagram-tilillään otoksen, jossa hän poseeraa sulhasensa Michael Boulosin seurassa Valkoisessa talossa. Vaikka kuva on otettu kauempaa, ei 27-vuotiaan Tiffanyn sormessa kimaltavaa massiivista timanttisormusta voi olla huomaamatta.

– On ollut kunnia juhlistaa monia merkkipaaluja, historiallisia tilanteita sekä luoda muistoja perheeni kanssa Valkoisessa talossa, joista yksikään ei kuitenkaan ollut yhtä erityinen kuin kihlaukseni upean sulhaseni Michaelin kanssa. Tunnen itseni siunatuksi ja odotan innolla seuraavaa lukua, Tiffany tunnelmoi kuvan yhteydessä.

Kihlauksesta uutisoivan Page Six -sivuston mukaan 23-vuotias Boulos kosi rakastaan viikonloppuna Valkoisen talon ruusutarhassa, kun he olivat saapuneet visiitille Miamista.

Sivuston mukaan siitä ei ole tietoa, kysyikö Boulos Donald Trumpilta tämän tyttären kättä, mutta sisäpiirilähteet pitävät tätä hyvin todennäköisenä, kun kihlaus kerran tapahtui Valkoisessa talossa.

– Koko perhe on riemuissaan, lähteet kertoivat.

Tiffany syntyi väistyvän presidentin toisesta avioliitosta näyttelijä Marla Maplesin kanssa. Hän ei ole ollut julkisuudessa esillä yhtä paljon kuin vanhemmat sisaruksensa Ivanka, Donald Junior ja Eric Trump, jotka ovat olleet hyvin näkyviä toimijoita isänsä taustalla.

Donald Trumpin uskotaan suuntaavan ja asettuvan vaimonsa Melanian ja pariskunnan pojan Barronin kanssa Floridaan Mar-a-Lagon tiluksille Joe Bidenin tänään keskiviikkona järjestettävien virkaanastujaisten jälkeen. Myös Trumpin lasten uskotaan jättävän New Yorkin taakseen ja suuntaavan isänsä perässä kohti Floridaa.

Ivanka Trump on jo hankkinut kalliin tontin puolisonsa Jared Kushnerin kanssa, ja myös Donald Juniorin ja Tiffanyn kerrotaan etsivän sopivia asuinpaikkoja samoilta seuduilta.

The Sun -lehden mukaan sulhanen on libanonilais-ranskalaista syntyperää, mutta on syntynyt Texasin Houstonissa. Hänen isänsä on libanonilainen liikemies Massad Boulos.

Boulos varttui Nigeriassa, missä hän kävi amerikkalaista koulua. Yliopisto-opintonsa hän on suorittanut Lontoossa. Liikemiehen nettovarallisuuden kerrotaan olevan noin 20 miljoonaa dollaria.

Tiffany Trumpin kerrotaan tutustuneensa sulhaseensa kesällä 2018 Kreikan Mykonoksella näyttelijä Lindsay Lohanin järjestämissä juhlissa. Lohan omistaa yökerhon suositulla lomasaarella.

Boulos esiteltiin Trumpin perheelle saman vuoden kiitospäivänä. Joulukuussa 2019 myös Boulosin vanhemmat osallistuivat Valkoisessa talossa Donald Trumpin järjestämään joulujuhlaan.

Lue myös:

    Uusimmat