Don Tamin stylisti paljastaa: Tätä on luvassa illalla – katso kuva

Jääkiekon MM-kisakasvojen stylisti Jemina Hanhijärvi esitteli AVAlle Juhani Tammisen kaulassa illalla nähtävän koristeen.

Päätös stailata Juhani Tammista räväkästi lähti alkuvuodesta 2012, kun MTV3 Urheilun MM-kisojen visuaalisesta ilmeestä vastaava tuottaja Petteri Ryynänen pyysi Jemina Hanhijärveä stailaamaan MM-kisakasvoja.

– Hän kertoi saaneensa idean vastaavan tuottajan kanssa, että jos Tammisesta tehtäisiin Don Cherry -tyylinen hahmo. Siitä se lähti, kertoo stylisti Jemina Hanhijärvi Tamin rohkean tyylin taustoja.

Cherry on kanadalainen jääkiekkovalmentaja ja -selostaja, joka tunnetaan mahtailevista asuistaan. Hanhijärvi kertoo jo suunnitelleensa kaikki kisakauden asut valmiiksi, ja räväkkyyttä on luvassa jokaiseen peli-iltaan.

Hanhijärvi kertoo, että ensimmäisenä jääkiekkokasvoille suunnitellaan puvut, jonka jälkeen lähdetään hakemaan ideaa mielenkiintoiselle paidalle ja muille asusteille. Juhani Tammisen kaulalla onkin nähty mitä mielenkiintoisempia solmioviritelmiä. Esimerkiksi maanantain 6. toukokuuta ottelussa Tammisella oli kalapaidan päällä kaulallaan kaksi lyhennettyä solmiota. Taustalla on idea siitä, että Tammiselle eivät perinteiset solmiot sovi.

– Huivijutun keksin siitä, että kun Tamilla on aina huivi kaulalla, kun olen hänet nähnyt, Hanhijärvi kertoo.

Tulevasta keskiviikkoillan USA-Suomi-ottelusta Hanhijärvi on vihjannut, että luvassa on psykedeelinen asu. Teemasta Hanhijärvi kertoo vielä pienen vihjeen.

– Minulla on desigual-teema. Näin paidan, jossa on mustalla pohjalla neonvärisiä palloja. Siitä tämä idea lähti, Hanhijärvi paljastaa Tamin kaulalla illalla nähtävästä huivista.

Lue myös:

AVA / Siiri L'Ecuyer

Kuvat: AVA / Maarit Rasi, MTV3 MAX Sport

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja