Tamin paidasta erikoinen kalasoppa

MTV3:n jääkiekkoasiantuntija kauppaa kohuttua kalapaitaa netissä, mutta paidan omistava stylisti ei ole kuullutkaan kaupanteosta.

Maanantaina Suomi-Ranska-pelissä kalapaidalla kohauttanut Juhani Tamminen on saanut paljon palautetta räväkästä paidastaan. Huumorimiehenä tunnettu jääkiekkoasiantuntija halusi ottaa kaiken irti paidan herättämästä huomiosta.

– Leikkimielellä laitoin Twitteriin, että kuka ostaa kalapaidan. Halusin heittää hieman bensaa liekkeihin, Tamminen kertoo.

Tarjouksia on jo tullut Twitterin kautta. Don Tami yllätti kertomalla, ettei hänellä oikeasti ole lupaa myydä stylisti Jemina Hanhijärven omistamaa kalapaitaa.

– Se on Jeminasta kiinni. Paidasta on tarjottu esimerkiksi 0,79 euroa ja yksi Kukko-olut, Tami velmuilee viitaten pelinumeroonsa 79 ja lempijuomaansa.

MTV3.fi tavoitti ihmeissään olevan Hanhijärven kommentoimaan Tammisen paitakauppoja.

– En ole kuullutkaan koko asiasta. Juhanilla on tapana tehdä joskus tällaisia omia ratkaisujaan, hyväntuulinen Jemina nauraa.

Juhani Tammisen suursuosioon noussutta kalapaitaa ei siis ole mahdollista ostaa itselleen - ainakaan toistaiseksi. MM-lätkää ja etenkin Don Tamin vaatetusta kannattaa kuitenkin pitää silmällä, sillä stylisti paljasti, että huutokaupan järjestämisestä on ollut puhetta.

(MTV3 – SARIANNE TÄHTIVAARA)

Lue myös:

    Uusimmat