Ex-Salkkarit-tähti Johanna Puhakka hämmentää kummallisella lookilla: "Kuka arvaa miksi tämä pussi on mulla päässä"

3:22
Näin Johanna Puhakka puhuu viittomakieltä

Johanna Puhakka hämmentää someseuraajiaan hulvattomalla kuvalla.

Salatut elämät - sekä Rantabaari-sarjoista tuttu näyttelijä Johanna Puhakka hauskuuttaa someseuraajiaan yllättävällä otoksella, jossa nainen poseeraa vihreä muovipussi päässään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Puhakka kertoo päivityksessään pohtineensa hiljattain jälleen maskissa istuessaan sitä, että hän leikkaisi hiuksensa lyhyiksi. Tähän pohdintaan Puhakka oli saanut vastauksen, että hän näyttäisi hyvältä vaikka vihreä muovipussi päässään.

– Tottahan se on kuten kuva vuodelta 2017 osoittaa. Se kuka arvaa miksi tämä pussi on mulla päässä, voittaa yllätyspalkinnon. Paikalla olleet ystäväni ette saa kommentoida, Puhakka sanailee. 

Kuvan kommenttikentässä on heitetty ilmoille runsaasti arvauksia sen suhteen, mitä varten muovipussi on tosiaan ollut Puhakan päässä. Useiden arvausten mukaan päässä ollut muovipussi liittyy jollain tavalla hiusten hoitoon tai värjäämiseen. Myös muita lennokkaita ehdotuksia on esitetty. 

– Hoitoaine vaikuttaa pussissa, eräs kommentoija arvelee. 

– Hiusten värjäys menossa, toinen pohtii. 

– Kokkihattu! Tai esität Marge Simpsonia, kolmas ehdottaa.

Kesäkuussa Puhakka kertoi MTV Uutisille opinnoistaan. Puhakka opiskeli viime lukuvuoden ajan Lontoossa ja hän valmistuu pian teatteritaiteen maisteriksi saadessaan Master of Arts -tutkinnon. Koronapandemian takia kevään opinnot siirtyivät etäopinnoiksi, kun Puhakka palasi tilanteen takia Suomeen. 

– Esitän lopputyönä monologin virtuaalisesti. Oikeasti olisimme esiintyneet isolla lavalla muille. Käy tämä näinkin, Puhakka kertoi kesäkuussa.

Puhakka kertoi myös olevansa kiinnostunut kansainvälisen uran mahdollisuudesta. 

– Olen avoin kaikille mahdollisuuksille.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja