Dokumentti kertaa Take Thatin menestysvuosia

Yksi 90-luvun, ja kaikkien aikojen, suosituimmista poikabändeistä, Take That, on palannut hetkeksi takaisin yhteen – tosin ilman Robbie Williamsia. Take Thatin kultavuosia käsittelevä dokumentti Take That… For The Record, näki päivänvalon maanantaina Lontoossa ja paikalla julkaisutilaisuudessa oli poikabändin nelikon – Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald ja Jason Orange – lisäksi tietenkin lauma kirkuvia faneja.

Robbien poissaololle pojat löysivät hyvän selityksen.

- Olemme tyytyväisiä, että Robbie on dokumentissa. Olimme viisihenkinen bändi ja hän oli tärkeä osa menestystämme. Hänellä tosin on nyt päivätyö, toisin kuin meillä muilla, Take Thatin johtohahmoihin lukeutunut Gary Barlow veisteli.

Muut Take Thatit keskittyivät fiilistelemään vanhoja hyviä aikoja.

- Meidän neljän yhdessäolo on tuonut takaisin ystävyytemme ja upeat muistot. Muistoistamme puhuminen on mukavaa. Kohokohtia on niin paljon, parhaita kuitenkin olivat live-kiertueet, Howard Donald kertasi.

- Nautimme live-esiintymisistä. Nautimme toistemme seurasta. Siitä toveruudesta, jota bändissä oli, etenkin alkuaikoina. Ne ajat tuovat mieleen paljon hyviä muistoja, Mark Owen tunnelmoi.

Take Thatin dokumentti näytetään Briteissä televisiossa 16. marraskuuta.

Take Thatin cd- sekä dvd-kokoelma Never Forget - The Ultimate Collection julkaistaan Suomessa heti vuodenvaihteen jälkeen. Kokoelmat sisältävät muun muassa hittibiisit Never Forget, Relight My Fire ja Back For Good. 1990 perustetulla Take Thatilla on yhteensä seitsemän brittien sinkkulistan ykköstä.

(MTV3-APTN)

Lue myös:

    Uusimmat