Mainos

Digia aloittaa yt-neuvottelut

Viestintäteknologiaratkaisuja toimittava Digia aloittaa 110 henkilöä koskevat yt-neuvottelut.

Yhtiö suunnittelee lakkauttavansa Kuopion, Turun, Lahden ja Vaasan toimipisteensä, joissa työskentelee yhteensä noin 80 henkilöä. Lisäksi yhtiö suunnittelee vähentävänsä työvoimaa Porin toimipisteen ohjelmistotestauksen, tuotetuen ja integraatiopalveluiden alueilla enintään kymmenellä hengellä.

Yhtiö ilmoittaa myös sulkevansa Yaroslavlissa Venäjällä olevan toimipisteensä vuoden loppuun mennessä. Sulkeminen koskee yhteensä yhdeksää yhtiön työntekijää.

Toimipisteverkoston supistamisella yhtiö pyrkii tehostamaan organisaationsa toimintaa ja parantamaan erityisesti Mobile Solutions -liiketoiminnan kannattavuutta ja kilpailukykyä.

Porin toimipisteen osalta tavoitteena on vähentää henkilökuntaa paikallisesti niillä palvelualueilla, joissa kysyntä tai kilpailukyky on pysyvästi alentunut.

Digia sanoo tiedotteessaan, että se pyrkii tarjoamaan uusia tehtäviä mahdollisimman monelle lakkautettavan toimipisteen työntekijälle jossain yhtiön muista seitsemällä paikkakunnalla sijaitsevista Suomen toimipisteistä.

Yhteensä Digia -konsernin palveluksessa on tällä hetkellä n. 1450 työntekijää.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.