Mainos

Diana-rahastolla jo yli miljardi

Prinsessa Dianan nimeä kantava hyväntekeväisyysrahasto on kerännyt jo yli miljardi markkaa.

Puhelimitse lahjoituksia saapuu keskimäärin 350 tunnissa. Tavallisin lahjoitussumma on 150 markkaa. Suurin yksittäinen lahjoitus on tähän mennessä ollut noin 20 miljoonaa markkaa.

Brittilehdistö lupaa jättää Dianan pojat rauhaan

Prinsessa Dianan kuoleman järkyttämä brittilehdistö lupaa vastedes muuttaa toimintatapojaan. Useat Britannian lehdet ovat tänään ilmoittaneet antavansa Walesin pikkuprinssien kasvaa aikuisiksi rauhassa.

Brittilehdistöä uskotaan hiljentäneen erityisesti Dianan veljen sisarensa hautajaisissa pitämä puhe. Spencerin jaarli suomi puheessaan voimakkaasti lehdistön toimintatapoja ja toivoi, että pikkuprinssit eivät joudu samaan tapaan julkisuden riepoteltavaksi kuin heidän äitinsä.

Brittilehdet sanovat ymmärtävänsä, että Dianan pojat tarvitsevat nyt aikaa ja yksityisyyttä toipuakseen äitinsä kuolemasta. Esimerkiksi The Sun-lehti lupaa, ettei se enää julkaise Williamista ja Harrysta yksityisissä tilaisuuksissa otettuja valokuvia.

-Yksityisten ja julkisten asioiden välillä on selvä ero, ja toimittajien on tiedettävä, missä raja kulkee, eräs lehdistön edustaja sanoi.
(AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.