Dennis kosi tyttöystäväänsä kesken maratonin – somessa armotonta pilkkaa: ”Eikö hän saa edes juosta ilman, että keskeytät?”

Poikaystävän romanttista tekoa pilkataan sosiaalisessa mediassa. 

Jos palomies Dennis Galvin ajatteli ansaitsevansa ihmisten ihailun kosiessaan tyttöystäväänsä Kaitlyn Currania kesken tämän juokseman maratonin, hän luuli väärin. 

Dennis tosin ansaitsi kosinnallaan myöntävän vastauksen, mutta monen mielestä aika ja paikka kosinnalle oli täysin väärä. Kaitlyn oli nimittäin juoksemassa ensimmäistä New Yorkin maratoniaan.

Hän oli taittanut matkaa jo 25 kilometriä, kun Dennis keskeytti matkan käymällä toisen polvensa varaan. Pariskunta oli ennen kosintaa ehtinyt seurustella neljän vuoden ajan.

Miehen serkku, Kathleen Figueroa, kertoi CBS Newsille, että Kaitlyn "itki vähän, vastasi kyllä, halasi häntä ja sanoi 'okei, minun täytyy juosta kilpailu loppuun'. Kaitlyn juoksi reilun 42 kilometrin matkan lopulta 4 tunnissa ja 24 minuutissa.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Eikö hän saa edes juosta ilman, että keskeytät?"​​​​​​​

"Voiko hän vähentää tämän hölmön itsekkyyden lopullisesta ajastaan?" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Naiset tuntuivat ymmärtävän Kaitlynin kiireen päästä takaisin juoksemaan ja kommentoivat asiaa Twitterissä varsin värikkäin sanankääntein.

Kathleen-serkku selitti CBS:n haastattelussa Dennisin halunneen kosia nimenomaan maratonin ensimmäisellä Manhattanin pysähdyksellä. Monen oli kuitenkin vaikea ymmärtää poikaystävän päätöstä.

"Kesken maratonin?"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Naiset eivät koskaan voi vain päästä ensimmäisinä maaliviivan yli, eiväthän?" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tämä tyyppi on 100-prosenttisesti yksi niistä 'ME olemme raskaana' -tyypeistä."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Vihaan julkisia kosintoja monista syistä, mutta erityisesti inhoan niitä, joissa taitava nainen tekee omaa juttuaan ja miehen täytyy saada se koskemaan vain itseään."  Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tee se maaliviivalla, sinä idiootti! Eikö hän saa edes juosta ilman, että keskeytät?"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: CBS News, Someecards, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja