Demi Mooren uusi rakkaus on huijausta?

Ex-miehensä Ashton Kutcherin uutta onnea vierestä seurannut Demi Moore lavastaa huhujen mukaan uuden suhteensa.

Kivuliasta eroa ex-rakkaastaan Ashton Kutcherista läpi käyvä Demi Moore on näyttäytynyt viime aikoina läheisissä tunnelmissa uusi-seelantilaisen näyttelijäkomistuksen Martin Hendersonin kanssa. Parivaljakko kuvattiin heinäkuun lopulla romanttisella retkellä Connecticutissa, ja kuvissa Demi näytti onnellisemmalta kuin todella pitkään aikaan.

National Enquirer -lehden mukaan Demi ei kuitenkaan ole vielä päässyt yli entisestä nuorikostaan, vaan käyttää Hendersonia törkeästi hyväkseen vastaiskuna Ashtonin uudelle onnelle näyttelijätär Mila Kunisin kanssa! Huhujen mukaan Demi ei ole vieläkään pystynyt siirtymään elämässään eteenpäin.

– Koko homma on Demin lavastama. Hän viettää aikaa Martinin kanssa näyttääkseen epätoivoisesti, että hän olisi siirtynyt Ashtonista eteenpäin ja saanut uuden miehen itselleen. Mutta näin ei ole käynyt. He ovat vain kavereita, siinä kaikki, lähde kertoo.

Villimpien huhujen mukaan Martin viettäisi Demin kanssa aikaa säälistä! Lue lisää: Demi Mooren uusi rakkaus on huijausta?

Demi Moore nähdään Subin maanantaileffassa Mr. Brooks maanantaina.

MR. BROOKS maanantaina 13.8. kello 21.00. Osallistu kilpailuun ja voita leffamatka Lontooseen: sub.fi/leffafani

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat