Demi Mooren ja Bruce Willisin tytär ylistää vanhempiaan – "Olen uskomattoman kiitollinen"

Bruce Willisin ja Demi Mooren perhe on pysynyt läheisenä avioerosta huolimatta.

Hollywood-tähtien Bruce Willisin ja Demi Mooren vanhin tytär Rumer Willis on avautunut People-lehden haastattelussa perheensä läheisistä väleistä. 

Rumerin vanhemmat erosivat vuonna 2000, mutta ovat pysyneet hyvissä väleissä ja yrittäneet rakentaa toimivan ratkaisun yhteishuoltajuudelle.

– Olen äärimmäisen kiitollinen kummallekin vanhemmistani, että he ovat nähneet niin suuren vaivan koko elämäni ajan sen suhteen, ettei minusta ole ikinä tuntunut, että minun pitäisi valita jompi kumpi heistä, Rumer kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. Demi Moore onnittelee julkaisussa ex-miestään tämän syntymäpäivänä.

Monien muiden tavoin, Rumerilla on paljon ystäviä, joiden vanhemmat erosivat lasten ollessa nuoria. Useissa avioeroperheissä syntyi vastakkainasettelua ja valintoja siitä, kenen luona juhlapyhät vietetään.

– Vanhempani priorisoivat sen, että voimme olla perhe, vaikka se näyttikin hieman erilaiselta, Rumer kertoo.

Koronaeristys tarjosi laatuaikaa perheen kanssa

Rumer ei ole läheinen pelkästään vanhempiensa liitosta syntyneiden sisarustensa Scout ja Tallulah Willisin kanssa vaan myös isänsä uudesta liitosta syntyneiden sisarpuolten ja äitipuolensa kanssa.

Bruce Willis on ollut naimisissa Emma Heming Willisin kanssa vuodesta 2009 saakka. Pariskunnalla on kaksi yhteistä tytärtä: Mabel Rey ja Evelyn Penn.

– Mielestäni se oli vain mahtavaa olla yhdessä ja että meillä oli niin paljon aikaa, vaikka asummekin kaikki Kaliforniassa suhteellisen lähellä toisiamme muutenkin, Rumer kertoo.

Internetissä ihmeteltiin perheen koronaeristäytymisen aikaan, miksi Bruce Willis oli päätynyt viettämään aikaa ex-vaimonsa kanssa, eikä nykyisensä, mutta Rumerin kommenteista päätellen, myös Brucen nykyinen vaimo ja nuorimmat lapset olivat olleet paikalla.

– Vaikka kyseinen aika oli hyvin haastavaa maailmalla, olen syvästi kiitollisen siitä, koska en tiedä olisimmeko muuten saaneet viettää samalla tavalla aikaa yhdessä, Rumer pohtii.

Lähde: People

Katso myös: Onko Demi Moore käynyt muokkaamassa ulkonäköään kirurgin veitsen alla?

0:48


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja