Demi Moore, 58, yllätti tyttäriensä kanssa – poseeraavat uimapukumalleina

Onko Demi Moore käynyt muokkaamassa ulkonäköään kirurgin veitsen alla? Näin hänen ulkonäkönsä on muuttunut vuosien varrella 0:48
Hollywood-tähti Demi Mooren muuttuneesta ulkomuodosta nousi valtaisa kohu – näin hän on muuttunut vuosien saatossa

Demi Moore poseeraa tyttäriensä kanssa tuoreissa mainoskuvissa. 

Hollywood-tähti Demi Moore, 58, poseeraa tyttäriensä kanssa Andie-merkin tuoreissa mainoskuvissa uima-asuissa. Moore julkaisi Instagram-tililleen liudan otoksia yhdessä Rumerin, 32, Scoutin, 29, ja Tallulahin, 27, kanssa.

– Oli tärkeää, että tyttäreni ovat mukana tässä kampanjassa. Toivon, että muutkin tarttuvat tilaisuuksiin elämässään luodakseen tärkeitä yhteyksiä ja juhliakseen jokaista hetkeä rakastamiensa ihmisten kanssa, hän kirjoittaa. 

Kampanjan teemana on yhdessäolo. Moore kertoo kuvan yhteydessä olleensa rahoittamassa Andie-merkkiä sen alusta asti. 

Myös Mooren tyttäret jakoivat otoksia mainoskuvistaan omilla Instagram-tileillään. Tekstien yhteydessä he hehkuttavat kampanjaa, mutta myös perhettään. 

– On unelmien täyttymys saada jakaa tämä perheeni uskomattomien naisten kanssa, Rumer Willis kirjoittaa. 

Kuvat ovat keränneet sosiaalisessa mediassa runsaasti tykkäyksiä. Mooren julkkisseuraajat hehkuttavat kommenttikentissä nelikkoa. 

– Upeita pukuja ja upeita naisia, Tom Hanksin puoliso Rita Wilson julistaa. 

– Wow, naiset, Gwyneth Paltrow kirjoittaa. 

– Lempinaiseni, malli Bella Hadid kommentoi.

Moore vietti viime keväänä paljon aikaa tyttäriensä sekä heidän isänsä Bruce Willisin kanssa. Willis on eristäytyneenä ex-vaimonsa ja aikuisten lastensa kanssa taloon, joka oli aikoinaan perheen yhteinen koti.

– Olin todella kiitollinen, että pystyimme hidastamaan tahtia ja ottamaan aikaa toisillemme. Se sopi hyvin kuvaan, että Brucekin tuli ja vietti aikaa kanssamme. Se oli siunaus, Moore luonnehti aikaisemmin Naomi Campbellin podcastissa.

Lue myös:

    Uusimmat