Demi Lovato purki kihlat vain kahden kuukauden jälkeen – näyttelijäpuoliso näytti todellisen puolensa

Demi Lovato järkyttyi siitä, millainen hänen kihlattunsa oli todellisuudessa. 

Laulaja Demi Lovato ja näyttelijä Max Ehrichmenivät kihloihin heinäkuussa. Nyt, vain muutama kuukausi kihlaus on kuitenkin purettu. Ehrich kertoo lukeneensa kihlauksen purkamisesta netissä olleessaan elokuvan kuvauksissa. Miehen ilmoitus on poistunut jo Instagramista. 

Pian Ehrichin julkaisun jälkeen E! Online kertoi, että lähteiden mukaan Ehrich valehteli sosiaalisessa mediassa ja olisi tiennyt erosta ennen siitä uutisointia. 

Miehen mukaan Lovato antoi faniensa kiusata häntä. Ehrichin julkinen tempaus ei ole ainakaan edesauttanut siinä, että Lovato näyttäisi vihreää valoa yhteenpaluusta. 

– Demi ei halua ottaa yhteyttä Maxiin. Hän on täysin hämmentynyt hänen käytöksestään ja siitä ja on tuonut parisuhdeasiat esille sosiaalisessa mediassa. Hän ei halua olla missään tekemisessä hänen kanssaan, lähde kertoo E! Onlinelle. 

Lähde kertoo, että Ehrich on yrittänyt ottaa yhteyttä Lovatoon ja sanonut, ettei usko heidän kihlautumisen kariutumiseen. 

– Demi on järkyttynyt eikä voi uskoa, että lankesi hänen ansaansa, lähde kertoo. 

Lähteiden mukaan Lovato oli tajunnut, minkälainen Ehrich oli todellisuudessa miehiään ja sen, että hänen aikeensa eivät ole pelkästään hyviä. 

Vastikään sosiaalisessa mediasa pyöri viestit, jossa Ehrich oli vertaillut Lovatoa ja Gomezia keskenään. Näyttelijä vertasi naisia keskenään ja totesi Gomezin olevan kauniimpi. Kun viestit vuotivat julkisuuteen, Lovato puolusti puolisoaan ja totesi niiden olevan feikkejä. 

Lähde: Yahoo


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja