Voiko romanttisempaa ollakaan? Kuvat Demi Lovaton satumaisesta kosintahetkestä julki: "Yritän yhä käsitellä sitä"

Demi Lovato on onnensa kukkuloilla tuoreesta kihlauksestaan.

Laulaja Demi Lovato, 27, ja hänen miesystävänsä Max Ehrich, 29, kihlautuivat hiljattain. Lovato julkaisi vastikään Instagram-tilillään liudan kuvia kosintatilanteesta, joka on vaikuttanut olevan satumaisen romanttinen. Pariskunnan suuri hetki tapahtui meren rannalla. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Elämäni paras ilta. Yritän yhä käsitellä sitä. Rakastan sinua muru, Lovato kirjoittaa kuviensa yhteydessä. 

Ehrich työskentelee näyttelijänä ja hänet tunnetaan muun muassa Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjan tähtenä. Lovato julkaisi jo aiemmin kihlauksesta ilmoittaessaan liudan kuvia rakastuneesta parista Instagram-tilillään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tiesin, että rakastin sinua heti ensi hetkestä lähtien. Se oli jotain, mitä en pysty kuvailemaan ihmisille, jotka eivät ole itse kokeneet sitä. Kukaan ei ole koskaan rakastanut minua yhtä ehdoitta (muut kuin vanhempani), virheineni ja kaikkineni, hän hehkuttaa kuviensa yhteydessä.

Pariskunnan suhde paljastui maaliskuussa, jolloin kaksikko alkoi flirttailemaan toisilleen avoimesti sosiaalisessa mediassa. Rakastunut Lovato on julkaissut seuraajilleen kuvia kaksikosta aktiivisesti suhteen paljastumisen jälkeen. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja