Dembele murskasi Antoine Griezmannin unelman viimeisellä minuutilla – Atletico tasapeliin Barcelonaa vastaan

Atletico Madridin Antoine Griezmann pääsi näpäyttämään Barcelonaa, joka yritti haalia häntä riveihinsä pitkään. Ranskalaishyökkääjä syötti Diego Costan osuman, mutta Barcelona tasoitti ottelun loppuhetkillä lukemiksi 1–1.

Katseet kohdistuivat ottelussa Atleticon Griezmanniin, jonka piti siirtyä Barcelonan riveihin sadan miljoonan euron siirtosummalla. Hän jäi kuitenkin Atleticoon ja teki sopimuksen aina vuoteen 2023 asti.

Griezmannista, 27, tuli seuran historian parhaiten palkattu pelaaja sopimuksellaan, joka tapaa hänelle tiettävästi vähintään 20 miljoonan euron vuositulot. Myös Manchester United oli pitkään hänen perässään.

Griezmannin päiväunet olivat käydä toteen, mutta Barcelonan Dembele tasoitti Lionel Messin syötöstä tarkalla sijoituksella 90. minuutilla loppulukemiksi 1–1.

Pelin juoni oli sellainen kuin etukäteen osattiin odottaakin. Barcelona piti palloa ja Atletico kyttäsi vastaiskun paikkoja. Barcelona piti palloa 70 prosenttia. Laukaukset menivät Barcelonalle 8–3.

Griezmann osoitti vaarallisuutensa jo avausjaksolla. Hän karkasi nopeudellaan vastahyökkäykseen 59. minuutilla, mutta Atletico ei onnistunut päättämään hyökkäystä maaliin.

Ottelun avausmaalikin oli ranskalaisen käsialalla kirjoitettu. Hän keskitti kulmapotkusta takatolpalle, jossa Diego Costa oli valmiina puskemaan pallon sisään. Maali oli vasta kauden ensimmäinen Diego Costalle.

Atleticolla ei ollut suurempaa hätää avausmaalinsa jälkeen, mutta Barcelona osoitti suurseuran venymiskykynsä lopussa.

Griezmann sanoi, että yksi syys Barcelonan tarjouksesta väistymiseen oli, ettei hän halua olla kakkosviulun soittaja tähtisikermässä. Griezzmannista ei tullut suurta sankaria, mutta hän antoi ainakin pienen muistutuksen omista taidoistaan ja arvostaan Atleticolle.

Barcelona on edelleen La Ligan kärjessä, mutta Atletico on vain pisteen takana.

La Ligan ottelut C Moren kanavilla ja osoitteessa Cmore.fi.