Barcelonan ja Xavin kuherrusjakso ohi – katso Real Betisin upea ratkaisumaali, joka järkytti Camp Noun kotiyleisöä

FC Barcelona jäi kotona maaleitta ja pisteittä, kun Real Betis kävi hakemassa 1–0-voiton Camp Noulta lauantaina.

Jos sitä sellaiseksi saattoi edes kutsua, voi sanoa uuden päävalmentajan Xavin kuherrusjakson päättyneen FC Barcelonassa. Blaugrana koki Xavin kolme viikkoa vanhan valmennusjakson ensimmäisen tappionsa.

Camp Noun kotiyleisöä järkyttänyt Real Betis haki ensimmäisen voittonsa Barcelonan kotistadionilta ensimmäistä kertaa yli kolmeen vuoteen ja nousi vain kuuden pisteen päähän sarjakärki Real Madridista.

Real Betis on nyt 30 pisteessä. Alkukauden vaikeuksissa paininut Barcelona on 23 pisteessä.

Xavi lepuutti ottelussa kolmea tärkeintä pelaajaansa, sillä Barcelonalla on ensi viikolla tärkeä ottelu edessään Mestarien liigassa Bayern Müncheniä vastaan. Gerard Pique, Frenkie de Jong ja Ousmane Dembele olivat penkillä Betisiä vastaan, mikä kostautui.

Vastahyökkäyksissä vaarallinen Betis iski 79. minuutilla, kun Juanmi sai Sergio Canalesin ja Christian Tellon esityöstä paikan maalintekoon ja viimeisteli varmuudella pallon ohi Marc-André ter Stegenin.

– He tekivät maalin, kun me pelasimme jo paremmin. Emme voi sallia tällaisia vastahyökkäyksiä tapahtuvan, Xavi harmitteli lehdistölle Reutersin mukaan.

– Tämä tappio satuttaa. Olimme kotikentällä ja pelasimme hyvin toisella puoliajalla. Meidän on oltava parempia, mutta mielestäni ansaitsimme enemmän. Se oli epäreilu rankaisu meille hyvän ottelun jälkeen, katalonialaislegenda jatkoi.

Barcelona kärsi tappion lisäksi toisenkin takaiskun, kun 17-vuotias superlupaus Gavi sai iskun päähänsä. Teinitähti kiidätettiin Camp Noulta sairaalaan jatkotutkimuksiin, sillä hän koki huimausta saamansa tällin vuoksi.

Katso Real Betisin maali artikkelin yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat