David keksi vastauksen ”lähes mahdottomaan” kysymykseen – sai autovalmistajalta elämänsä joululahjan

Absurdi näky: Dodge Challenger lumen ja jään keskellä 0:22
Nelivetoinen Dodge Challenger on kuin kotonaan lumella ja jäällä.

Yhdysvaltalainen Dodge hemmottelee fanejaan tuliterillä muskeliautoilla.

Dodge järjesti hiljattain kilpailun, jonka pääpalkintona oli viisi Challenger SRT Hellcat Redeye -muskeliautoa.

Showpainija Bill Goldbergin isännöimässä kilpailussa osallistujien oli vastattava oikein viiteen kiperään kysymykseen. Kysymyksiä pudoteltiin Dodgen verkkosivuille viitenä peräkkäisenä tiistaina.

Kysymykset olivat sellaista laatua, ettei niihin pystynyt löytämään suoraa vastausta googlettamalla. Viimeinen kysymys vaati jopa hieman matemaattista tietotaitoa.

Olisitko itse saanut tämän kysymyksen oikein?

Reen nopeus on tällä hetkellä 203 mailia tunnissa, mutta tavoitenopeus on 400 mailia tunnissa. Mikäli Goldberg jakaa lahjoja 5 813,6 jalan korkeudessa reellä, jonka ilmanvastus ja paino ovat samat kuin vuosimallin 2019 Dodge Challenger SRT Hellcat Redeylla, kuinka monta hevosvoimaa hän tarvitsee saavuttakseen 400 mailin tuntinopeuden?

– Jokaisella meistä oli kouluaikoina hetki tai useampi, jolloin kyseenalaistimme, olisiko opiskeltavasta asiasta koskaan mitään hyötyä oikeassa elämässä. Mutta ainakin matematiikan opettajamme voivat olla nyt ylpeitä, sillä yli 17 000 Dodge-fania vastasi oikein kysymykseen, jota pidimme lähes mahdottomana ratkaista, FCA-konsernin Tim Kuniskis hehkuttaa.

Yksi viidestä pääpalkinnon voittaneesta oli newmexicolainen David Otero. Goldberg toimitti auton hänelle henkilökohtaisesti juuri sopivasti joulun alla.

Neljä muuta voittajaa saavat autonsa tulevina viikkoina.

Katso video auton toimituksesta alta.

Lähde: Dodge

Lue myös:

    Uusimmat