David Beckhamin kuvapäivitys Victoria-vaimonsa kanssa naurattaa: "22 vuotta myöhemmin, silti yhteensopivat asut"

1:06
David Beckhamilla on mukavia muistoja suomalaisista.

David Beckham julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvia vaimonsa kanssa hääpäivänsä kunniaksi.

Maailmankuulu ex-jalkapalloilija David Beckhamin ja hänen vaimonsa, Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan kuuluisuuteen nousseen Victoria Beckhamin satumaisista häistä tuli tänä vuonna kuluneeksi jo 22 vuotta. Beckhamit avioituivat 4. heinäkuuta vuonna 1998 hulppeassa seremoniassa Luttrellstownin linnassa Irlannissa.

Muistellakseen yhteistä taivaltaan David, 46, julkaisi Instagram-tilillään otoksia parista vuosien varrelta. Jokaisessa kuvassa kaksikolla on ollaan yhteensopivat asut. Viimeisimmissä kuvissa mukana on myös perheen lapset, niin ikään yhteensopivissa asuissa. 

– 22 vuotta myöhemmin, silti yhteen sopivat asut. Hyvää vuosipäivää rakastan sinua niin paljon ja kiitos, että annoit minulle meidän mahtavat lapset, jotta voimme kaikki pukeutua samalla tavalla, hän kirjoittaa hymiöiden kera kuvien yhteydessä. 

Victoria rakastui tiettävästi Davidiin heti ensisilmäyksellä. Tämä kävi ilmi, kun nykyisin muotisuunnittelijana työskentelevä Victoria kirjoitti Britannian Voguessa kirjeen 18-vuotiaalle itselleen.

Hän kertoi kirjeessä muun muassa varsin yksityiskohtaisesti parin ensitapaamisesta. 

– Poikaystävistä ja kestävästä rakkaudesta: opi lisää jalkapallosta, etenkin paitsiosäännöstä. Ja kyllä, rakkautta ensisilmäyksellä on olemassa. Se tapahtuu sinulle Manchester United -joukkueen pelaajien odotushuoneessa. Joskin tulet olemaan pienessä humalassa, joten pienet yksityiskohdat saattavat olla utuisia. 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja