David Beckham ei kitsastellut Brooklynin ja Nicolan häälahjassa – tämän upean Jaguarin ulkonäkö voi pettää

David Beckham antoi pojalleen ja miniälleen hulppean häälahjan 0:55
David Beckham antoi pojalleen Brooklynille ja tämän tuoreelle vaimolle Nicolalle hulppean häälahjan; sähkökäyttöiseksi muunnetun vuosimallin 1954 Jaguar XK140 -avoauton.

Upea brittiklassikko kätkee sisuksiinsa modernia tekniikkaa.

Jalkapalloikoni David Beckhamin ja muotisuunnittelija Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn, 23, avioitui näyttelijänä uraa luoneen miljardööriperijätär Nicola Peltzin, 27, kanssa viikonloppuna Miamissa.

Juhlallisuudet kestivät kolme päivää, eikä kustannuksissa oltu säästelty. Häiden hintalappu oli lehtitietojen mukaan 3,5 miljoonaa euroa.

Kuten arvata saattaa, oli pariskunnan häälahjoissakin tavanomaista enemmän rahaa kiinni.

Lahjaksi upea sähköauto

David Beckham antoi pojalleen ja miniälleen lahjaksi vuosimallin 1954 Jaguar XK140 -urheiluauton. Autossa ei tosin enää ole 3,5-litraista bensakutosta, kuten alun perin on ollut, vaan avokattoinen brittiklassikko on muunnettu sähkökäyttöiseksi.

Täyssähköinen XK140 on sähköautokonversioihin erikoistuneen brittiläisen Lunazin taidonnäyte. Autoa ei uskoisi modernilla tekniikalla varustetuksi sähköautoksi.

Isä-Beckham on yksi yhtiöön sijoittaneista, joten arvokkaassa lahjassa oli näin ollen myös pieni taka-ajatus.

Lunazin sähkökonversioiden hinnat alkavat noin 420 000 eurosta. 

Vaativa projekti

Jotta vanha klassikko saadaan tekniikaltaan tähän päivään, riisutaan se ensin kaikista osistaan niin perusteellisesti kuin vain tarvitsee.

Tämän jälkeen runko 3D-skannataan, ja sähköistys suunnitellaan niin, että alkuperäiseen painojakaumaan tulee mahdollisimman vähän muutoksia.

Lunaz Design valmistaa upeita sähkökonversioita vanhoista brittiautoista 2:00
KATSO MYÖS: Lunaz valmistaa upeita sähkökonversioita vanhoista brittiautoista.

Lähde: Lunaz

Lue myös:

    Uusimmat