Brooklyn Beckham avioitui ökyperijättären kanssa – näin he viettivät hulppeita 3,5 miljoonan häitään

Brooklyn Beckham ja tämän rakas Nicola Peltz avioituivat viikonloppuna Miamissa.

Ex-jalkapalloilija David Beckhamin ja muotisuunnittelija Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn Beckham, 23, avioitui pitkäaikaisen tyttöystävänsä näyttelijä ja miljardööriperijätär Nicola Peltzin, 27, kanssa viikonloppuna Miamissa.

Pari vihittiin heidän perheiden edessä Palm Beachissa Nicolan perheen omistamassa kiinteistössä.

Nicolan isä miljardööri ja liikemies Nelson Peltz ja hänen äitinsä malli Claudia Heffner, sekä morsiamen seitsemän sisarusta olivat paikalla kuin myös Brooklynin kaikki sisarukset.

Nicolalla oli vihkitilaisuudessa yllään näyttävä valkoinen Valentinon luomus, jonka hän vaihtoi toiseen mekkoon myöhemmin illan edetessä.

Aviopari jakoi Instagramissa otoksia hulppeista juhlistaan.

Kolme päivää kestäneissä juhlallisuuksissa vilisi tähtivieraita. Paikalla parin liittoa olivat juhlimassa muun muassa kokki Gordon Ramsay, 55, tennismestari Serena Williams, 40, ja näyttelijä Eva Longoria, 47.

Myös Spice Girls -bändin jäsenet Melanie Brown, 46, ja Melanie Chisholm, 48, olivat paikalla. Supermallit Gigi Hadid, 26, ja Gisele Bundchen, 41, juhlistivat myös hulppeissa häissä.

Avioitumisen myötä pari otti sukunimekseen Peltz Beckham. Lehtitietojen mukaan parin häät ovat maksaneet noin 3,5 miljoonaa euroa.

Pari kihlautui kesällä 2020. Häitä oli tarkoitus juhlistaa jo aikaisemmin, mutta koronapandemian vuoksi häät siirtyivät.

Lue myös:

    Uusimmat