Mainos

Darude juontaa MTV Chart -ohjelman

Darude juontaa koko MTV Dance Floor Chart -ohjelman tulevana lauantaina, 21. lokakuuta. MTV Dance Floor Chart lähetetään klo 20.00 - 22.00 Suomen aikaa. Lähetys näkyy MTV:n Nordic- ja European-alueilla. Tämä tarkoittaa lähes koko Eurooppaa, lukuunottamatta Englantia, Ranskaa ja Saksaa, joilla on omat MTV-kanavansa.

Darude sai kunnian juontaa artistin ominaisuudessa koko listan ja korvata ohjelman varsinaisen juontajan, mikä ei ole kovinkaan yleistä. Kukaan suomalaisartisti ei ole aikaisemmin juontanut kokonaista ohjelmaa Music Televisionilla. Asian toteutumiseen vaikutti myös se, että Daruden ensimmäinen single "Sandstorm" on ollut Euroopan tanssilistan kärjessä seitsemän viikkoa. Tämän viikon sijoitus paljastuu lähetyksessä.

Daruden toisesta singlestä "Feel The Beat" povataan vähintään yhtä suurta menestystä kuin "Sandstorm". Uusin single saavutti jo Englannin klubilistan ykköspaikan. Single julkaistaan Englannissa kaupallisesti 6.11.2000. Toinen Euroopan merkittävä musiikin markkina-alue, Saksa, julkaisee "Feel The Beat":in marraskuun 20.

Darude on ehdolla myös MTV Europe Music Awardsissa kategoriassa "Best Regional Act". MTV Europe Music Awards järjestetään Tukhomassa, 16. marraskuuta 2000.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.