Kimi Räikkönen varovaisin odotuksin Kanadaan: "Paljoakaan ei ole sujunut suunnitelmien mukaan"

Alfa Romeo -kuljettaja Kimi Räikkönen myöntää, että tallin nykyinen sijoitus F1-sarjan valmistajien mestaruustaistelussa on pettymys.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 16.55,
2. harjoitukset klo 20.55
La: 3. harjoitukset klo 17.55, aika-ajot klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Formulat kilpailevat tulevana viikonloppuna Kanadan Montrealissa. Räikkönen uskoo radan sopivan Alfa Romeolle, mutta menestystä suomalaiskuski ei lähde ennustamaan.

– Montrealin radan pitäisi sopia meille, mutta suoraan sanottuna tällä kaudella paljoakaan ei ole sujunut suunnitelmien mukaan. Toivottavasti saamme renkaat toimimaan, jonka jälkeen meidän pitäisi saada autosta irti sen kaikki potentiaali, Räikkönen kertoi.

– Yhdeksäs sija valmistajien mestaruussarjassa ei ole missään tapauksessa se paikka, missä meidän pitäisi olla, suomalaiskuski lisäsi.

Tallipäällikkö Frederic Vasseur uskoo Alfa Romeolla olevan saumoja menestyä Gilles Villeneuven radalla.

– Suuntaamme Montrealiin luottavaisina. Radan profiilin pitäisi sopia meille. Se tarjoaa myös tilaisuuksia ohittamiselle, jossa meillä on ollut edellisradoilla vaikeuksia hyvästa kisavauhdista huolimatta, Vasseur sanoi.

– Opimme jokaisena viikonloppuna enemmän autostamme ja saamme siitä irti enemmän vauhtia. Virheetön viikonloppu on yhä silti avaintekijä. Keskiryhmä on todella tiivis, joten jokaisella virheellä on suuri hintalappu. Tiedämme pystyvämme keräämään Kanadasta pisteitä ja liikkumaan sijoituksissa ylöspäin, Vasseur summasi.

Lue myös:

    Uusimmat