Daniel Ricciardo nostettiin erityisasemaan – aussikuski ei hätkähdä F1-mestarin hekumoimaa haastetta

Carlos Sainz hyppää Ferrarin rattiin – Daniel Ricciardo siirtyy McLarenin leipiin 0:39
Daniel Ricciardo siirtyy McLarenille "monivuotisella" sopimuksella.

Daniel Ricciardo haluaisi päästä mittaamaan osaamisensa Lewis Hamiltonin tallikaverina.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Bahrainin GP suorana 27.–29.11.
Pe: harjoitukset klo 12.55 ja 16.55.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Bahrainin GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Button nosti listalle Ricciardon lisäksi Max Verstappenin ja Charles Leclercin. Heistä Ricciardo sai vuoden 2009 maailmanmestarilta erityismaininnan.

– Haluaisin todella nähdä Danielin ajavan Lewisiä vastaan. Luulen, että hän pystyisi satuttamaan Lewisiä henkisesti. Hän olisi nopea ja nauraisi vain kaikelle. Hän on aina niin rento, jalat maassa oleva persoona, ja tiedän, että sellainen on monille kuljettajille vaikeaa.

Button tietää, mistä puhuu, sillä hän on Nico Rosbergin lisäksi ainoa kuljettaja, joka on onnistunut lyömään Hamiltonin samalla autolla.

Ainakaan ensi kaudella Ricciardoa ja Hamiltonia ei nähdä samassa tallissa, sillä australialaiskuljettaja siirtyy Renault’lta McLarenille. Ricciardo ei kuitenkaan hätkähdä Buttonin ehdotuksesta.

– Haluaisin tietysti yrittää joskus. Toivottavasti Lewis jatkaa riittävän pitkään, ja näemme sitten, mitä tapahtuu, Ricciardo sanoi GP Today -sivuston mukaan.

– En ole koskaan ajatellut, miten persoonani vaikuttaa tallikaveriini. Tiedän sen vaikuttavan minuun positiivisesti. Kun asiat täytyy ottaa vakavasti, teen niin, mutta haluan pitää samalla hauskaa.

Ricciardo pitää vahvuutenaan sitä, ettei hän jää murehtimaan suorituksiaan pitkäksi aikaa.

– Maanantaina tai tiistaina olen jo päässyt huonoista tuloksista yli ja keskityn seuraavaan kilpailuun. Tämä auttaa siinä, että jos minut lyödään, pääsen siitä nopeasti yli.

Lue myös:

    Uusimmat