Daniel halusi muistuttaa, ettei rannoilla kannata nyt tungeksia – käyskentelee ympäriinsä viikatemiehenä: "En voisi nukkua öisin, ellen tekisi jotain"

Floridassa avattiin rannat koronaviruskriisin keskellä – rannat täyttyivät hetkessä innoikkaista ihmisistä 0:46
Floridassa avattiin rannat koronaviruskriisin keskellä, ja ne todella täyttyivät hetkessä innoikkaista ihmisistä. Katso tilanne videolta!

Daniel päätti muistuttaa kansalaisia koronaviruksen vaarallisuudesta pukeutumalla itse Kuolemaksi.

Floridalainen asianajaja uskoo, että koronasäännösten mahdollisesta höllentymisestä huolimatta kansalaisten kannattaisi vain pysyä kotona. Siksi Daniel Uhlfelder onkin keksinyt luovan tavan muistuttaa kasalaisia turhien kokoontumisten välttämisestä: hän käyskentelee floridalaisilla rannoilla viikatemiehenä, kertoo Yahoo.

"On ennenaikaista antaa ihmisten tulla tänne,"

– On ennenaikaista antaa ihmisten tulla tänne, Daniel kuvailee.

Daniel tunnustaa itsekin rakastavansa rantoja, mutta uskoo, että ne pitäisi koronavirusaikana pitää kiinni. Daniel protestoikin päätöstä pukeutumalla itse Kuolemaksi.

– En voisi nukkua öisin, ellen tekisi jotain.

Päätti pukeutua suojapuvun sijaan viikatemiesasuun 

Daniel aloitti erityispuvussa liikuskelun maaliskuussa 2020, kun Florida ei sulkenut rantojaan ja spring break -lomaa viettäviä nuoria saapui paikalle tungokseksi asti. Tuolloin Daniel tosin pukeutui suojapukuun, mutta päätti nyt nostaa panoksia

– Mietin, mikä saisi näiden ihmisten huomion ja heidät ottamaan asian vakavasti? En minä pukeutuneena pukuun ja solmioon. Eivät he välitä siitä. Ehkä pitäisi pukeutua viikatemieheksi ja mennä rannalle. Ja tässä sitä ollaan, Daniel kuvailee ajatusketjuaan.

Twitterissä hän jkaa kuvia itsestään rannalla mustanpuhuvassa kaapuasussaan.

Daniel viikatemiehenä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

 Danielin "viikatemieskierros" kiertää paikallisia rantoja. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Rannoilla jo ruuhkaa

Danielin mukaan rannoilla on jo ruuhkaa. Mies kehottaa kansalaisia kaikin mokomin liikkumaan ulkona ja huolehtimaan terveydestään, mutta pelkää, että Floridan rannat vetoavat myös muissa osavaltioissa asuviin, ja yhdessä paikallisten kanssa nämä ihmiset aiheuttavat tungosta.

Daniel on päässyt kertomaan mielipiteitään myös televisiossa. Hän kertoi paikallisuutisissa, että pelkää koronatilanteen venyvän. 

Muutkin saattavat olla samaa mieltä. Daniel on kuullut, että myös muualla on bongattu kaapuhahmoja. 

– Viikatemiehiä on kaikkialla. Olen kuullut useammista. heitä ilmestyy ympäri maata, Daniel sanoo.

Joku soitti jopa poliisille Danielin vuoksi. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat