Daisy, 21, meni sairaalaan vatsakipujen takia – myöhemmin hän soitti äidilleen hämmentävän puhelun: "En edes itkenyt"

Onko lantionpohjatreenistä hyötyä seksissä? 1:01
Kannattaako lantionpohjalihaksia treenata? Vastaus löytyy videolta.

21-vuotias Daisy oli luullut lihoneensa siksi, että oli aloittanut työt pikaruokaravintolassa. Kilojen ja myöhemmin yllättäneiden vatsakramppien syynä olikin yllätysraskaus. Daisya haastatteli muun muassa BBC.

Skotlannin Dundeessa asuva Daisy Young, 21, meni sairaalaan 9. kesäkuuta, koska hänellä oli edeltävästä päivästä lähtien ollut vatsakramppeja, joille ei tuntunut löytyvän selitystä. 

– Krampit olivat pahentuneet yön aikana, joten menin päivystykseen.

– Minulta kysyttiin, mahtaisinko olla raskaana. 

Daisy ei tähän teoriaan uskonut, sillä hänellä ei ollut ollut oireita. Kuukautiset olivat tulleet ajallaan ja hän oli käyttänyt ehkäisyä. Hän oli tosin lihonut hieman, mutta oli ajatellut sen johtuvan siitä, että oli aloittanut työt McDonald’sissa.

Synnytti neljä tuntia myöhemmin

Lääkärit päättivät kuitenkin tutkia asian. Selvisi, että Daisy oli 37. viikolla raskaana. Synnytys oli juuri käynnistynyt.

– Olin sokissa. Tai oikeastaan sokki-sana ei riitä kuvailemaan sitä tunnetta.

Daisy oli tullut sairaalaan klo 14.30. Hieman ennen iltaseitsemää hän synnytti pojan. Vauva sai nimekseen Elijah John. Hän painoi syntyessään kolme kiloa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Pitelin vauvaani. En edes itkenyt. Olin liian järkyttynyt.

Tuoreet isovanhemmatkin yllättyivät

Daisyn äiti Maggy kertoo BBC:lle olleensa puutarhatöissä perheen omistaman pubin pihalla Crookissa, kun tytär oli tekstannut olevansa sairaalassa. Maggyn ensimmäinen ajatus oli ollut, että tyttö oli joutunut auto-onnettomuuteen.

– Soitin ja hän sanoi vain, että oli saanut vauvan.

Maggy hämmentyi uutisesta tavattomasti. Hän kertoo, että myös hänen miehensä ilme oli näkemisen arvoinen, kun aviomies tajusi, että hänestä oli tullut isoisä.

Seuraavana yönä Maggy saapui Daisyn ja vauvan luo. Hän oli saanut luvan matkustaa koronaviruksen aiheuttamasta matkustuskiellosta huolimatta.

Suunnitelmat uusiksi

Ehkäisyä käyttänyt Daisy ei ole varma siitä, kuka lapsen isä on. Perheen tuen avulla hän on sopeutunut uuteen elämäänsä äitinä. Hän muutti synnytyksen jälkeen joksikin aikaa vanhempiensa luo.

Daisy oli aiemmin lopettanut yliopisto-opinnot Dundeessa ja alkanut tehdä töitä McDonald’sissa. Hän oli aikonut ottaa liiketalouden kursseja avoimessa yliopistossa syksyllä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä on ollut todellinen muutos suunnitelmiin, mutta olen todella onnellinen.

– Elämäni on muuttunut parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue myös:

    Uusimmat