Cristiano Ronaldon siirrolle sinetti – Juventus paljasti yksityiskohtaista tietoa kauppahinnasta

Cristiano Ronaldon siirto Juventuksesta Manchester Unitediin on varmistunut. Portugalilaistähti läpäisi seuran lääkärintarkastuksen Lissabonissa viikonloppuna. Ronaldon sopimus manchesterilaisseuran kanssa on kaksivuotinen ja siinä on vuoden optio.

Ronaldo kommentoi tyytyväisenä siirtoaan Unitedin verkkosivuilla.


– Manchester United on seura, jolla on aina ollut erityinen paikka sydämessäni. Olen ollut ällistynyt kaikista viesteistä, joita olen saanut sen jälkeen, kun siirto julkistettiin perjantaina. En malta odottaa pääseväni pelaamaan Old Traffordilla täyden katsomon edessä ja näkeväni fanit jälleen. Odotan innolla pääseväni joukkueen mukaan kansainvälisten otteluiden jälkeen ja toivon, että kaudestamme tulee menestyksekäs.

Manageri Ole Gunnar Solskjär sanoi Ronaldon kuvailemisen olevan vaikeaa, niin erityisestä pelaajasta on kyse. Solskjär iloitsi Ronaldon paluusta Manchesteriin 12 vuoden tauon jälkeen.


– Hän ei ole vain loistelias pelaaja, vaan myös upea ihminen. Pitää olla todella erityinen ihminen, että löytää intohimon pelata huipputasolla noin pitkään. En epäile hetkeäkään, etteikö hän hämmästyttäisi meitä kaikkia. Hänen kokemuksensa tulee olemaan elintärkeä meidän nuorille pelaajillemme.

Italialaisjätti Juventus jätti omassa tiedotteessaan jäähyväiset Ronaldolle. Portugalilainen ehti pelata Torinossa kolmen kauden ajan. 133 ottelussa Ronaldo paukutti 101 maalia.

Juventus myös paljasti Ronaldon kauppahinnan. Manchester United maksaa Ronaldosta 15 miljoonaa euroa. Lisäksi kauppahinta voi nousta kahdeksalla miljoonalla eurolla sovittujen suoritusperusteisten lisien myötä.

Lue myös:

    Uusimmat