Cristiano Ronaldon onneton toiminta nousi esiin Mestarien liigan ratkaisumaalissa – "Ei se kritiikki ainakaan tuolla helly"

Juventuksen tie jalkapallon Mestarien liigassa nousi pystyyn neljännesvälierissä, kun jatkoajalle edennyt toinen osaottelu päättyi Porton heppoisesti sisään painuneeseen vapaapotkuun.

Puolivälieriin etenijä jouduttiin hakemaan jatkoajalta, kun Juventus vei varsinaisen peliajan nimiinsä lukemin 2-1. Porto oli voittanut oman kotiottelunsa samoin numeroin.

115. peliminuutilla Porto sai kaukaa vapaapotkun, josta Sérgio Oliveira pyssytti 2-2-tasoitusmaalin. Tämän jälkeen Juventuksen olisi pitänyt tehdä kaksi maalia, mutta Adrien Rabiot’n pari minuuttia myöhemmin iskemä osuma jäi ainoaksi.

C Moren studio huomio ottelun jälkeen, kuinka Cristiano Ronaldo käänsi vapaapotkutilanteessa selkänsä Oliveiran laukaukselle suorastaan nostaen jalkansa pois pallon tieltä. Pallo päätyi muurin läpi etunurkasta sisään.

Asiantuntija Sami Hyypiä hämmästeli Ronaldon toimintaa.

– Ronaldo on saanut paljon kritiikkiä Italiassa. Ei se ainakaan tuolla helly. Jos olet muurissa, niin sitten seisot siinä, tuli se pallo sitten päin pläsiä tai mihin tahansa, Hyypiä kommentoi tähtipelaajan tekoa.

Tilanteen voi katsoa jutun videolta.

Lue myös:

    Uusimmat