Cristiano Ronaldo tulistui Lionel Messi -väitteestä – syytti arvostettua toimittajaa valehtelusta: "Mahdotonta hyväksyä"

1:13
Cristiano Ronaldo on takonut tällä kaudella loppuhetkillä useita arvokkaita Mestarien liiga -maaleja Manchester Unitedille. Tässä sellainen viikon takaa Villarrealia vastaan.

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldo on kuumentunut France Footballin päätoimittajan Pascal Ferrén esittämästä väitteestä. Ferren mukaan portugalilaisen yksinomaisena tavoitteena oli lopettaa uransa enemmän maailman parhaan pelaajan palkintoja tilillään kuin Lionel Messillä.

Argentiinalaisikoni Messi saavutti jo seitsemättä kertaa urallaan maailman parhaalle jalkapalloilijalle annettavan Ballon d'Orin, kun hänet julkistettiin maanantaina France Football -lehden ja Fifan yhteispalkinnon saajaksi.

Messi on Ballon d'Or-ennätysmies, kun taas Ronaldo on tilaston kakkosena viidellä maailman parhaan pelaajan palkinnollaan. Kun Ronaldolla on ikää jo 36 vuotta, alkaa vaikuttaa utopistiselta, että hän pystyisi Messiä enää Ballon d'Orien määrässä peittoamaan.

Valtavasta kunnianhimostaankin tunnettu Ronaldo kiisti jyrkästi France Footballin arvostetun päätoimittajan Pascal Ferrén viime viikolla New York Timesille esittämät väitteet, että portugalilaisen yksinomaisena tavoitteena olisi saada ennen uransa lopettamista Messiä enemmän maailman parhaan pelaajan tittelejä.

– Pascal Ferré valehteli, hän käytti minun nimeäni mainostaakseen itseään ja julkaisua, jolle hän tekee töitä, Ronaldo latasi Instagramissa maanantaina.

– On mahdotonta hyväksyä, että henkilö, joka on vastuussa noin arvovaltaisen palkinnon jakamisesta, voi valehdella tällä tavalla, absoluuttisella epäkunnioituksella jotain kohtaan, joka on aina kunnioittanut France Footballia ja Ballon d'Oria.

Uutistoimisto Reuters kertoi, ettei France Football ainakaan välittömästi vastannut sähköpostiin, jossa pyydettiin kommentoimaan Ronaldon julkaisua. Manchester Unitedin portugalilaishyökkääjä selvensi itse pitkässä julkaisussaan päämääriään.

– Voitan aina itselleni ja edustamilleni seuroille, voitan itselleni ja niille, jotka rakastavat minua. En voita jotain vastaan.

– Suurin tavoitteeni urallani on jättää nimeni kirjoitetuksi kultaisilla kirjaimilla maailman jalkapallon historiaan, portugalilainen kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja