Utopistinen vapaapotkumaali hämmästytti – argentiinalaistähti selitti kysymyksiä herättäneitä tuuletuksiaan

Juventuksen argentiinalaistähti Paulo Dybala laukoi tiistain Mestarien liiga -kierroksella vapaapotkumaalin lähestulkoon epätodennäköisimmästä kulmasta, kun Juventus voitti Atletico Madridin 1-0.

Aiemmin jo jatkopaikkansa varmistanut Juventus sai vapaapotkun niukasti rangaistusalueen ulkopuolelta muutaman metrin etäisyydeltä päätyrajasta avausjakson lisäajalla.

Tämä ei ollut kuitenkaan este Dybalalle, joka laukoi pallon muurin yli ja yläriman kautta verkkoon ohi slovenialaisen Jan Oblakin,joka lukeutuu maailman parhaiden maalivahtien joukkoon.

Dybala tunnetaan kahdesta tuuletuksesta maaliensa jälkeen, joista toisessa hän osoittaa leukaansa ja toisessa etusormi ja peukalo asettuvat ikään kuin naamioksi kasvoille. Tiistain vapaapotkumaalin jälkeen nähtiin ensin mainittu.

– Ensimmäinen tuuletus on omistettu tyttöystävälleni, sillä näimme sen elokuvassa ja se oli rakkauden merkki. Toinen on suunnattu joukkuetoverilleni Merih Demiralille. Hän on hauska kaveri, ja kyseessä on vain keskinäinen vitsimme pukukopissa. Se ei sisällä viestiä, Dybala avasi Sky Sport Italialle.

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Torinolaisseuran päävalmentaja Maurizio Sarri oli haltioitunut 26-vuotiaan Dybalan suorituksesta.

– Hänen tasonsa on maailmanluokkaa. Hän on viime ajat ollut erinomaisessa vireessä, joten hän kykenee tällä hetkellä ratkaisemaan pelejä, Sarri sanoi.

Dybala on tehnyt Mestarien liigassa tällä kaudella viidessä ottelussa kolme osumaa. Serie A:ssa osumia on syntynyt 11 ottelussa neljä.

13 pistettä viidestä ottelusta kerännyt Juventus varmisti tiistaina lohkovoiton, kun yksi ottelu on pelaamatta.

Lue myös:

    Uusimmat