Cristiano Ronaldo paukutti hattutempun ja elehti kriitikoidensa suuntaan – Andrea Pirlo joutui selittämään tähtipelaajan käytöstä

Surkean Mestarien liigan viikon jälkeen Juventukselle 3-1-voiton Cagliaria vastaan Italian Seria A:ssa varmistanut Cristiano Ronaldo ei ollut juttutuulella hattutempustaan huolimatta.

Ronaldo teki Juventuksen kaikki maalit sunnuntain vierasottelussa. Takana oli tiistain Mestarien liigan vierasmaalisäännön kautta tappioon päättynyt neljännesvälierä Portoa vastaan, jonka ratkaisumaalista Ronaldoa kritisoitiin. Italiassa supertähden arvostelu on kauden aikana lisääntynyt laajemminkin.

Hattutemppunsa jälkeen Ronaldo käänsi tv-kameran kohti korvaansa elehtien, että kritiikkiä saa nyt vapaasti jatkaa. Lehdistötilaisuuteen portugalilainen ei sen sijaan osallistunut.

– Hän oli vihainen, kuten koko joukkue oli, koska Mestarien liigan jatkosta putoaminen oli tuonut surua koko ryhmälle, selitti Juventus-valmentaja Andrea Pirlo.

– Hän ei halunnut puhua, koska oli jo hoitanut puhumisen kentällä tekemällä kolme maalia ja antamalla mahtavan esityksen. Ei ole tärkeää, mitä puhut pelin jälkeen, vaan vain kentällä tehdyllä on väliä, Pirlo jatkoi.

Juventus on nyt Seria A:ssa kolmantena kymmenen pisteen päässä sarjaa johtavasta Interistä. Se on kuitenkin pelannut ottelun milanolaisia vähemmän.

Lue myös:

    Uusimmat