Real Madridin päävalmentaja ymmärtää tähtipelaajansa tuohtumisen: "Tilanne on monimutkainen"

Maalikooste: Real Madrid - Sevilla 1:06
Luka Modric häikäisee 38-vuotiaanakin – kroaattitaiturin sähäkät liikkeet ratkaisivat sunnuntaina Realille voiton Sevillasta

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti ymmärtäisi, jos joukkueen pitkäaikainen keskikenttätähti Luka Modric, 38, tuntisi olonsa turhautuneeksi istuessaan suurimman osan kaudesta vaihtopenkillä. Italialaiskäskijän mukaan veteraanipelaajan sopimustilanne on "monimutkainen".

Modric tuli sunnuntai-iltana vaihdosta kentälle vartti ennen loppua ja ratkaisi kotiottelun Sevillaa vastaan kuusi minuuttia myöhemmin taidokkaalla suorituksella rangaistusalueen rajalta.

Nestorin sopimus Real Madridin kanssa umpeutuu kesällä. Vastuu on jäänyt tällä kaudella niukaksi, sillä kroatialainen on esiintynyt La Ligassa vain 21 kertaa, joista aloituskokoonpanossa 11 kertaa.  

– He teki upean maalin, jonka avulla saimme tärkeät kolme pistettä. Hän osoittaa jokaiselle, miten vaikeaa minun on jättää hänet penkille, Ancelotti sanoi toimittajille ottelun jälkeen.

– Kyse ei ole vain maalista, vaan hänen harjoittelustaan. Hän on esimerkki koko ryhmälle. On hyvin mutkikasta jättää hänet vaihtopenkille.

Kun Ancelottilta kysyttiin Modricin sopimustilanteesta, vastaus heijasteli maailman parhaaksi pelaajaksi vuonna 2018 valitun ja viidesti Mestarien liigan voittaneen konkarin hankalaa tilannetta.

– Tilanne on monimutkainen. Sitä on hankalaa hallita. Kun olin pelaaja, kuljin läpi samanlaisen vaiheen viimeisenä vuotenani ammattilaisena.

– Ymmärtäisin, jos Modric olisi hiukan tuohtunut pelaamattomuudestaan. Kaikki ajattelevat hänen olevan uransa lopussa, mutta arvelen hänen olevan eri mieltä. Hän vaikuttaa hyvinvoivalta ja raikkaalta. Häneltä löytyy yhä jalkoja, eikä hän vaikuta 38-vuotiaalta.

La Ligaa kahdeksan pisteen erolla ennen Barcelonaa johtava Real matkustaa lauantaina sijalla yhdeksän olevan Valencian vieraaksi.

Lue myös:

    Uusimmat