"Tämän on päätyttävä" – Gary Neville vaatii Cristiano Ronaldoa ulos Manchester Unitedista

Manchester Unitedin legenda ja Britannian vaikutusvaltaisin jalkapalloasiantuntija Gary Neville vaati portugalilaistähti Cristiano Ronaldon lähtöä seurasta.

Sky Sportsin asiantuntijana työskentelevä Gary Neville on tukenut entistä United-pelikaveriaan Cristiano Ronaldoa pitkään julkisesti, mutta ex-puolustajan mitta on vihdoin täyttynyt syksyn aikana.

Unitedin eilistä Chelsea-ottelua Sky Sportsille kommentoineen Nevillen mukaan Ronaldon on etsittävä pikaisesti uusi seura itselleen.

– Cristiano Ronaldon täytyy mennä jonnekin muualle ja pelata joka viikko, koska hän ei voi hyväksyä penkillä istumista, Neville totesi.

– Se on ihan okei, mutta tämä on nyt päätettävä tai sitten on rakennettava rauha MM-kisoihin asti ja sitten päätettävä se.

– Tämän on päätyttävä.

Ronaldo oli hyllytettynä Unitedin ottelusta lauantaina, koska hän oli keskiviikkona Tottenhamia vastaan kieltäytynyt menemästä kentälle vaihdosta ottelun lopussa. Vähäisestä peliajasta suivaantunut portugalilaishyökkääjä käveli pukukoppiin kesken ottelun ja lähti stadionilta omia aikojaan.

– Se oli jo toinen kerta, kun Cristiano Ronaldo on lähtenyt Old Traffordilta ja kävellyt autoonsa jo ennen kuin muu joukkue on palannut pukukoppiin, Neville muistutti.

– Minun on sanottava pukukopissa olleena, että se on jotain täysin mahdotonta hyväksyä. Kun katsoo sitä, pitäisikö Cristianon päästä avauskokoonpanoon, Manchester United on parempi ilman häntä – ja (päävalmentaja) Erik ten Hag tietää sen.

– Ainoa asia, jonka Cristiano ja seura voivat tehdä ensi viikolla, on kokoontua ja päättää tämä suhde.

Urheilujätti ESPN:n mukaan United on ollut valmis päästämään Ronaldon ilmaiseksi, mutta Euroopasta ei ole löytynyt halukkaita palkanmaksajia. 37-vuotiaan viikkoliksa on The Guardianin mukaan yli puoli miljoonaa euroa.

Jalkapallon siirtoikkuna aukeaa tammikuussa.

Lue myös:

    Uusimmat