Cristiano Ronaldolta jäätävää kohtelua entiselle joukkuetoverilleen – tämä kohtaaminen kohautti suorassa tv-lähetyksessä

Manchester Unitedin supertähti Cristiano Ronaldo osoitti sunnuntaina olevansa näreissään entisen seuratoverinsa Gary Nevillen sanoista.

Alkulämmittelyyn saapunut Ronaldo juoksi kentälle tullessaan Sky Sportsin studiotiimin ohi ja pysähtyi samalla moikkaamaan tuttujaan, asiantuntijoina toimineita Jamie Redknappia ja entistä joukkuetoveriaan Louis Sahaa. Pöydän päässä seisseen Nevillen Ronaldo kuitenkin jätti täysin huomioimatta.

Ronaldon seuratoverina vuosina 2003-2009 pelannut Neville suhtautui tapahtuneeseen viileästi. 

– Taisin pudota joulukorttilistalta, eikö niin? Neville naurahti Sky Sportsin videolla.

Ronaldon toiminta juontaa juurensa Nevillen aikaisempiin kommentteihin, kun ManU-legenda kritisoi Ronaldoa voimakkaasti siitä, kun tämä kieltäytyi menemästä kentälle ja marssi pukutiloihin kesken Tottenham-ottelun.

Nevillen kanssa työskentelevä Micah Richards vitsaili Nevillen kustannuksella Twitterissä. Richards julkaisi Twitter-tilillään videon, jolla hän kysyi Nevillelta tapahtuneesta.

– Se kertoo meille jotain. Se tarkoittaa, että hän on katsonut (lähetystä). Jos minulla olisi 500 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, ei minua kiinnostaisi Gary Neville, Neville nauraa videolla.

Lue myös:

    Uusimmat